Jeg kjenner ikke så godt til andre hiltonhoteller men dette kan beskrives med ett ord: OPPSKRYTT!
Vi skulle bo her to netter men pga flyforsinkelser ble det bare en natt. Da vi ankom hadde hotellet slettet vår bestilling som allerede var forhåndsbetalt. De viste full forståelse og forlangte at vi måtte ut med 150 euro for et nytt rom. Jeg bestilte rommet da det var eneste utvei. Det kostet trossalt 20 euro å komme seg fra sentrum med taxi til hotellet. Det var mye lengre unna enn først antatt. Siden vi hadde masse nødvendig arbeid med å kontakte reiseselskap osv behøvde vi wifi. Gratis wifi i resepsjonen ble tilbudt, men vi så oss nødt til å kjøpe wifi for hele 25 euro for et døgn. Det dekket dessverre bare tre enheter. Vi brukte fire....
Da vår forsinkede bagasje ankom på kvelden ble vi IKKE varslet. Jeg gikk ned i resepsjonen påfølgende dag for å etterspør den, og det var den. Jeg spurte om hvorfor vi ikke var varslet og de svarte at det hadde de ikke rukket. Det nekter jeg å tro på. Så travelt kan det ikke ha vært den natten. Elendig kundebehandling!
Rommet var stort og fint og sånn sett upåklagelig. Utsikten derimot, var ikke mye å skryte av. Jeg hadde lest at det skulle være så fint, men det var det ikke. Hotellet skal ikke lastes for at det var konstant tåke. Men likevel, det var ikke mye å se på. Så: ikke bestill havutsikt. Det er ikke verdt pengene.
Frokosten var bra den, men jeg forventer mer av Hilton.
Gymmen var veldig bra. Men spaavdelingen var under renovering.
Min anbefaling: ikke sløs pengene dine på dette hotellet! Det er ikke verdt det. Hilsen en som har bodd masse på hotell.