Norway
Bergen, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 30. juli 2020via mobile enheter
Hilton Vienna Danube Waterfront, Guest Services / Front OfficeHilton Vienna Waterfront, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. aug. 2020
Ahoi norway 1212,

thank you very much for your time to write feedback about your stay with us.

We deeply regret that we could not meet all your expectations during your stay with us and therefore sincerely apologise for any inconveniences you might were faced with.

We would be delighted if you give us a second chance during an upcoming visit to show you that we are better hosts.

With kind regards,
1 303
1 704
1 303
Anmeldt 5. oktober 2019

Hotellet er ok. Et stykke fra sentrum. Gamle rom. Nærme Prater. God betjening ved frokost. Ikke sekt på søndager, og det er kjipt. Omelettene er ikke å anbefale. Tok veldig lang tid å få taxi til hotellet, 15-20 minutter.

Dato for oppholdet: september 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
2  Takk, 312stephanj
HiltonHotelsAustria, Manager på Hilton Vienna Waterfront, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2019

Dear 312stephanj,

Thank you for taking the time to write a review regarding your recent stay at Hilton Vienna Danube Waterfront.

I am very sorry to hear that you were so unsatisfied with some of the aspects of your stay, thank you for raising your concerns with us.

In regards to your feedback on our rooms, I wish to apologize for any inconveniences this may has caused. It is our intention to make your stay as comfortable and enjoyable as possible. I truly regret if you have received a different impression.

Further to your comment regarding our location, I wish to apologize for the
inconveniences. Let me kindly explain that the city center is only 10 minutes away by subway. However,I'm sorry if this wasn't communicated properly.

Regarding breakfast, I'm sorry to hear that you didn't enjoy the omelette. Please rest assured that I have personally evaluated these incidents with the respective team members and department heads as such occurrences do not reflect the high service quality I expect from my team and wish to provide our guests.

Thank you very much again for your valuable comments. I do hope you will give us the chance to prove that we are indeed better hosts and I would be more than happy to welcome you as our guest in the future.

Kind regards,

Daniel Habersatter,
General Manager

Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger flott til ved Donau. Er litt utenfor byen, men der er metro noen få min gange fea hotellet. Rommene er store og rene. Hyggelige folk i resepsjonen. Vi hadde ikke frokost på hotellet så kan ikke si noe om den. Men de har en hyggelig bar/ restaurant som man kan sitte ute å nyte stillheten. Parkering er ikke inkl.

Dato for oppholdet: juli 2019
2  Takk, beatev115
DanubeWaterfront, Assistant Front Office Manager på Hilton Vienna Waterfront, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2019

Ahoi beatev115,

Great to read that you had a wonderful stay with us and especially enjoyed our beautiful location next to the Danube river. Furthermore it is great to read that you had time to relax at our terrace.

Looking forward to welcome you back in the near future.

With kind regards from the Waterfront,
Theresa
Assistant Front Office Manager

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Dette hotellet ligger vakkert til like ved Tone. Det er kort vei til T-banen som tar det raskt inn til sentrum. Hotellet har veldig store rom, som var flott dekorert. Frokosten var veldig bra. Vi valgte å bo i executive floor, som ga tilgang til hyggelig lounge. Anbefales. Eneste negative er at det er VELDIG lytt mellom rommet og korridoren. Det er en stor glippe under romdøren.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, VacationOslo
FrancescaC4975, Manager på Hilton Vienna Waterfront, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2018

Dear VacationOslo,

Thank you for choosing the Hilton Vienna Danube Waterfront for your stay in Vienna. We are very happy that you were fully satisfied with our services and the location of the hotel. It would be our pleasure to welcome you back with us in the near future.

Kind regards from Vienna,

Francesca Caputo
Executive Lounge Manager

Anmeldt 2. september 2016

Kjempefint hotell med utvendig svømmebasseng og stor solterrasse. Ellers var der og spa avdeling. Rommet var stort og romslig med gode senger. Vannkoker og kaffe/te disponibelt. Flasker med drikkevann fikk vi hver dag.

Romtips: Flott utsikt mot Donau, ingen støy. Anbefaler rom mot Donau.
Dato for oppholdet: august 2016
Takk, Tobano
Svar fra ledelsen:Besvart 4. september 2016

Dear Tobano,

thank you for sharing your feedback regarding you recent stay at Hilton Vienna Danube Waterfront on Tripadvisor.

We hope to see you again soon.

Sincerely,

Lisa Jaquemond
Executive Floor Supervisor

Anmeldt 20. desember 2015 via mobile enheter

Jeg kjenner ikke så godt til andre hiltonhoteller men dette kan beskrives med ett ord: OPPSKRYTT!

Vi skulle bo her to netter men pga flyforsinkelser ble det bare en natt. Da vi ankom hadde hotellet slettet vår bestilling som allerede var forhåndsbetalt. De viste full forståelse og forlangte at vi måtte ut med 150 euro for et nytt rom. Jeg bestilte rommet da det var eneste utvei. Det kostet trossalt 20 euro å komme seg fra sentrum med taxi til hotellet. Det var mye lengre unna enn først antatt. Siden vi hadde masse nødvendig arbeid med å kontakte reiseselskap osv behøvde vi wifi. Gratis wifi i resepsjonen ble tilbudt, men vi så oss nødt til å kjøpe wifi for hele 25 euro for et døgn. Det dekket dessverre bare tre enheter. Vi brukte fire....

Da vår forsinkede bagasje ankom på kvelden ble vi IKKE varslet. Jeg gikk ned i resepsjonen påfølgende dag for å etterspør den, og det var den. Jeg spurte om hvorfor vi ikke var varslet og de svarte at det hadde de ikke rukket. Det nekter jeg å tro på. Så travelt kan det ikke ha vært den natten. Elendig kundebehandling!

Rommet var stort og fint og sånn sett upåklagelig. Utsikten derimot, var ikke mye å skryte av. Jeg hadde lest at det skulle være så fint, men det var det ikke. Hotellet skal ikke lastes for at det var konstant tåke. Men likevel, det var ikke mye å se på. Så: ikke bestill havutsikt. Det er ikke verdt pengene.

Frokosten var bra den, men jeg forventer mer av Hilton.

Gymmen var veldig bra. Men spaavdelingen var under renovering.

Min anbefaling: ikke sløs pengene dine på dette hotellet! Det er ikke verdt det. Hilsen en som har bodd masse på hotell.

Dato for oppholdet: desember 2015
1  Takk, 72andrease