“Turistfelle”

Kjøkken: Østerriksk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Innere Stadt
Anmeldt 20. april 2024 via mobile enheter

Veldig dårlig mat. Ble dårlig og kvalm av maten. Turistfelle.
Anbefaler å holde unna.styr unna. Til den prisen er det ikke verdt å komme hit.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Dream52350799976

Anmeldt 19. april 2018 via mobile enheter

Denne restauranten er absolutt vært et besøk. Fantastiske lokaler i kjelleren på rådhuset . Det ble wienersnitzel på oss som er obligatorisk når man er i Wien. Husets rødvin smakte utmerket

Dato for besøk: april 2018
Takk, Terje J
Anmeldt 3. april 2018

Under julemarkedet gikk vi på denne restaurant, noe vi ikke angrer på. Selve restauranten er fra 1899 og har et ærverdig preg over seg. Vi spiste i Salon Ziehrer som er restaurantens á-la-carte avdeling. Veldig god mat og drikke til normale priser. Høflig og serviceinnstilt personale.
Anbefales

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Cecilieaunmo
Anmeldt 23. september 2017

Turistshow med dans, sang og musikkprogram og en middagsmeny i prisen. Overkommelig, hyggelig og velsmakende. Utmerket bruk av en kveld. "Rathauskeller" er mange lokaler med innredning i mange stiler fra før Jugend, innom funksjonalisme og noe mer moderne. Vel vendt å få med seg.

Dato for besøk: september 2017
Takk, DagB45
Anmeldt 1. mai 2015

Vi hadde bestilt bord på forhånd. Akkurat denne dagen var det ledige bord, men de øvrige dager denne uka var det fullbooked. Derfor anbefales det å bestille bord på forhånd. Meget bra mat (3 retter) og flott østerrisk underholdning med tradisjonell østerrisk musikk. Hyggelig betjening, hyggelig atmosfære god mat (ikke "overfylte posjoner").

Dato for besøk: april 2015
Takk, Ole_J2101

Reisende som så på Wiener Rathauskeller, så også på

Har du vært i Wiener Rathauskeller? Del dine erfaringer!