Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj ”
Anmeldelse av Condelica

Condelica
Vurdert som nr. 11 av 104 Restauranter i Drammen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

God mat. Dårlig service. Vi hadde i god tid bestilt bord i hjørne fordi en i selskapet har hørselshemming. Vi ble plassert midt på gulvet. Vi bestilte vann sammen med vin. 10 kroner pr glass (i flaske fra kjøkkenet) vann! Det var en ny erfaring!
Skuffet!!

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, ingridbergane
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (58)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2731 av 58 anmeldelser

Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Condelica er pusset opp! Lun og hyggelig atmosfære. Gode råvarer som ferskpresset juice, ferskt brød, deilig syltetøy og gode oster.

Enkelt og gode råvarer. Det er akkurat det som kjennetegner steder som leverer kvalitet.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Christian Fredr... L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Vi følte oss velkommende. Hyggelig betjening. Spiste god lunsj. Flott dekorert. Delikat fremstilt når man ser i disken også.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2018

Bestilte bryllupskaken vår her. Fikk både god service, veldig god hjelp, og en knallgod kake som ble akkurat så god og så pen som vi hadde håpet - som gav det lille ekstra til feiringen. Jeg har aldri sett en så perfekt kake før, de skjønte virkelig hvordan vi ønsket det. Kan absolutt anbefale bestillings-kaker her!

Dato for besøk: april 2018
Takk, Hkky9
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mai 2018 via mobile enheter

Et svært hyggelig sted for en rask lunch eller et trivelig møte. En blanding av et konditori med masse godsaker og enkel god mat. Også et fint sted for en kopp kaffe

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 613kjetila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Condelica, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Condelica? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din