Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Folkelig fint”
Anmeldelse av Condelica

Condelica
Vurdert som nr. 11 av 104 Restauranter i Drammen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. november 2018

Var her på julebord med jobben til mannen. Veldig trivelig atmosfære, flott lokalet. De er nok gode på å tilpasse seg gjestene vi var av de litt røffere og noe mer uhøytidelige enn vanlig på dette stedet men det gikk veldig fint. God mat, noe traust i smakene men godt tilberedt og ingen "feil" å spore ( men igjen vi var ikke av de mest bereiste innen kamskjell, and og vinpakke så de traff midt i blinken for de fleste) Desserten var amazing! Sjokoladefondant, vaniljeis, jordbærcolis og friske bær. Vinene var veldig bra, fikk til og med prøve to dessertviner. "Gutta" ville stort
sett ha øl med de fikk litt forskjellig øl etter retter og ønske. Personalet var svært hyggelige og taklet gjestene sine på en profesjonell og verdig måte. Prisen veit jeg ikke noe om.

Dato for besøk: november 2018
    • Service
    • Mat
Takk, 900theah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (58)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2630 av 58 anmeldelser

Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

God mat. Dårlig service. Vi hadde i god tid bestilt bord i hjørne fordi en i selskapet har hørselshemming. Vi ble plassert midt på gulvet. Vi bestilte vann sammen med vin. 10 kroner pr glass (i flaske fra kjøkkenet) vann! Det var en ny erfaring!
Skuffet!!

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, ingridbergane
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Condelica er pusset opp! Lun og hyggelig atmosfære. Gode råvarer som ferskpresset juice, ferskt brød, deilig syltetøy og gode oster.

Enkelt og gode råvarer. Det er akkurat det som kjennetegner steder som leverer kvalitet.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Christian Fredr... L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Vi følte oss velkommende. Hyggelig betjening. Spiste god lunsj. Flott dekorert. Delikat fremstilt når man ser i disken også.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2018

Bestilte bryllupskaken vår her. Fikk både god service, veldig god hjelp, og en knallgod kake som ble akkurat så god og så pen som vi hadde håpet - som gav det lille ekstra til feiringen. Jeg har aldri sett en så perfekt kake før, de skjønte virkelig hvordan vi ønsket det. Kan absolutt anbefale bestillings-kaker her!

Dato for besøk: april 2018
Takk, Hkky9
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Condelica, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Condelica? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din