Nydelige kaker, god service og koselig atmosfære! En god blanding av fantastiske godsaker og enkel god mat.
20–24 av 60 anmeldelser
Jeg valgte å feire 65-årsdagen min på Condelica sammen med nærmeste familie. Vi ble møtt av ei blid og hyggelig jente som tok imot bestillingen vår. Vinen som ble servert måtte vi returnere, og da var det slutt på smilene..Måtte vente en god stund før middagen kom, og da den endelig kom, var den lunken, men likevel velsmakende. Det var ingen av betjeningen som tok seg bryet med å spørre om maten smakte, ei heller om vi ønsket kaffe og dessert. Lokalene manglet den lune atmosfæren - litt for sterkt lys og en kjølig trekk. Har spist lunsj der tidligere, og da var opplevelsen mer positiv.
Gikk greit å få bestilt og få hovedrettene, men vi slet med å få kontakt for å bestille kaffe og dessert. Det ble ikke rydda av bordet før kaffe og dessert, og det tok vinter og vår for å få regninga. Altfor liten bemanning på en torsdag kveld, hvis de har tenkt å fortsette med servering i disse lokalene
En utemerket plass for en lunsj, spiste en stykke brød med egen varm røkt laks, tror mann må til Nord-Norge for å finne bedre. Anbefales absolutt. Vennlig og profesjonell service, standard norske priser. Kaffen også bra. Totalt sett en god opplevelse
Deilig iskrem, har spist 4 typer kake, alle ser bedre ut enn de smaker, men min kone elsker plassen og stemningen så vi kommer igjen.
- At det ikke går ann å få et glass vann når man spiser.