“God, men treg lunsj”
Anmeldelse av Condelica

Condelica
Vurdert som nr. 10 av 153 Restauranter i Drammen
Anmeldt 28. september 2020

Dette var andre gang jeg var på condelica. Forrige gang tok det skikkelig lang tid før vi fikk mat og kaffe, men jeg tenkte jeg skulle gi det en sjanse til.... jeg kommer nok ikke til å gjøre det igjen. For nok en gang måtte vi altså etterspørre maten vår fordi det tok så lang tid. Men nå skal det sies at maten, kakene, og kaffen er sykt god!

Så jeg kommer ikke til å kjøpe lunsj der lenger, da må jeg i så fall ikke være så sulten, og jeg må ha god tid. Jeg kommer derimot til å kjøpe kaker der som jeg kan ta med meg, det er det verdt.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Rebecca Engeli E

Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Smilende hyggelig betjening. Rask til å ta opp bestilling. Hyggelihe lokaler.
Maten kom etter kort tid. Rekesmørbrød og Landgang. Fortreffelig smak og et delikat utseende. Kommer så gjerne tilbake.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Andersen112
Anmeldt 11. juni 2020 via mobile enheter

Argh!! Altfor treg service! Gir dere opp. God mat men virker som om dere ikke bryr dere. Alle i Drammen sier det. Noen av kelnerne deres virker som om de er redde for folk. Må læres opp.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Kjersti68
Anmeldt 4. mars 2020 via mobile enheter

Condelica har fantastisk mat, nydelige kaker og en magisk delicatesse-disk.
Men servicen til servitørene er elendig og er årsaken til at jeg ikke kommer tilbake. Sure, frekke og det oppleves som ubehagelig å være kunde.
Dette var ingen god opplevelse. Anbefales ikke.

Dato for besøk: februar 2020
7  Takk, Silje_S_A
Anmeldt 2. januar 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og gode kaker. Servicen i delikatesseavdelingen er veldig bra! MEN har spist der 2 ganger idet siste og servicen blant kelnerne var elendig, sure og lite imøtekommende.. Frister ikke til gjentakelse.

Dato for besøk: januar 2020
4  Takk, heidiwiker

Reisende som så på Condelica, så også på

Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Condelica? Del dine erfaringer!