Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bli hjemme”
Anmeldelse av O'Learys

O'Learys
Vurdert som nr. 68 av 103 Restauranter i Drammen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Så fotballkamp 14. august. Måtte spørre en kelner om mer drikke, da var svaret at det var egentlig ikke hans område. Bestilte nachos med ekstra ost, de klarte å fordele osten på maks 4 forskjellige flak. Måtte igjen spørre om lov til å bestille mer drikke, da fikk vi beskjed om at serveringa hadde stengt 22.30 (10 minutter siden), kampen var ikke en gang ferdig. Spurte om å få regninga, endte med at vi etter en halvtime måtte gå i baren og betale. Trodde forøvrig ikke man skulle gå i baren. Drittsted. Service er et fremmedord. Skal aldri sette mine bein her igjen, anbefaler heller ikke deg å gjøre det.

Dato for besøk: august 2020
Takk, kjetilc2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 64 anmeldelser

Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Forferdelig service ventet i over 40 minutter, måtte hente meny selv. Mat var ikke nærheten av bilder i meny. Fikk ikke drikke, det hadde de glemt. 1 av 4 fikk til slutt drikke. Ikke anbefalt! Kommer aldri hit igjen.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Paul Petter J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2019 via mobile enheter

For et år siden besøkte jeg denne restauranten med noen kolleger. Den gang bestilte jeg en biff, Medium/Rå som ble servert stekt som en skosåle. Jeg klagde på maten og sendte den ut. Deretter måtte jeg vente over 20 min før servitøren kom med en ny biff, som var riktig stekt. I mellomtiden var alle ferdige med hovedretten og desserten. Jeg var naturligvis ikke fornøyd med dette.

Så skulle den samme gjengen ut igjen i går kveld, og en eller annen reserverte bord på O’ Learys igjen. Denne gang valgte både jeg og en av kollegene cheeseburger med Beacon, noe som ikke smakte veldig godt. Kjøttet og beacon var ikke spesielt godt og brødet virket tørt og stivt. Både min kollega og jeg fikk vondt i magen i etterkant, noe vi fortsatt slet med dagen etter.

En tur på toilettet gjorde at jeg hadde lyst til å dra hjem umiddelbart. Det var skittent og stinket urin.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Jahn M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2019

Ønsker du helt ok mat, så er O'learys stede å gå, her får du alt fra burgere til salater. Ønsker du en gastronomisk opplevelse finnes det andre steder.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, FrodesMatMening
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2019 via mobile enheter

Veldig koselig sted. Mye folk og bra volum. Vi fikk bytte bord da det var litt støyende det vi satt. En super servitør (Eugene) ssommar

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 313olavk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på O'Learys, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 
Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i O'Learys? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din