Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsjsted ved shopping”

Liang Juan Cafe & Restaurant
Vurdert som nr. 50 av 111 Restauranter i Drammen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. desember 2018

Ingen overraskelser, maten er ok, men egner seg nok best som lunsj.
Ikke så intimt, noe åpent mot senteret.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 484runej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 14 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Min kone og jeg spiste lunch her og maten var velsmakende.
Jeg spiste en omelett og min kone spiste en kinesisk biffgryte. Vi kommer gjerne hit igjen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, alfjohann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2018 via mobile enheter

Med fire kinesiske kokker med utmerkelser fra hjemlandet, var det bare å velge fra en rikholdig meny. Endte opp med innbakt kylling med sursøt saus, og det var absolutt en innertier. Har spist her flere ganger tidligere, og kan helt klart anbefale dette populære spisestedet.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Sifgutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mars 2018 via mobile enheter

Må ærlig innrømme det er lenge siden jeg har blitt så skuffet på en kinarestaurant... -Spise enkel innbakt svin i sursøt saus. Seigt kjøtt, og alt for mye ketchup i sausen..
Har blitt servert bedre mat her tidligere, så kanskje bare uheldig..

Dato for besøk: mars 2018
Takk, arntolavs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. oktober 2017

Dette var mitt favorittsted før senteret ble bygd om. Maten forfalt dessverre med det. Har hørt rykter om at det er nye eiere som kom inn i bildet på dette tidspunktet.
Nå kan man like gjerne risikere å få ris som smaker grøt, og barbecue saus som mangler barbecue. Trist.

Dato for besøk: januar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Lilli E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Liang Juan Cafe & Restaurant, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Liang Juan Cafe & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.