“La smaksløkene spille”
Anmeldelse av Frukt & Grønt

Frukt & Grønt
Vurdert som nr. 4 av 153 Restauranter i Drammen
Anmeldt 7. juni 2023 via mobile enheter

Fantastiske smaker som spiller på lag☺️vi var 13 personer som spiste tre-retters middag. Forrett var en nydelig salat med kongekrabbe, thai basilikum, thai minte, sylta rødløk og sprøstekt hvitløk og løk. Vakkert og godt. Kveite med pepperotmos og masse garnityr. Nydelig. Dessert: kokos i paibunn, toppet med noe herlig jeg ikke greide å smake hva var, med is, ananasbiter og litt marengs. Perfekt👌

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 2anneliv

Anmeldt 5. juni 2023 via mobile enheter

Utdrikningslag avsluttet med en middag på Frukt og Grønt i Drammen. Litt preget av settingen fikk vi 2. etg for oss selv, men vi var nok enda litt for høylytte når vi kom så vi måtte roe ned noe. Selvfølgelig med rette.
Forrett var en fantastisk krabbesalat, hovedretten var den beste svinenakken jeg noen gang har smakt. Dessert en lime pie som virkelig satte prikken over i’en.
Dyktige folk som jobber der gjorde dette til en fantastisk opplevelse som anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, ctetlie
Anmeldt 13. mai 2023

Nydelig mat og drikke! Vi kosa oss med 3-retters meny og vinpakke! Super servitør med høyt kunnskapsnivå!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Marit J
Anmeldt 3. mai 2023 via mobile enheter

Nok en gang har vi fått fantastisk god mat og vin her på Frukt og grønt, min favoritt resturant i Drammen. God service og hyggelige priser. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 894adar
Anmeldt 6. mars 2023

Rimelig priset tre-retter, men vi måtte ha et par ekstra småretter for å bli helt mette. Gode smaker på tre-retter, men småretter nådde ikke helt opp for min del.
Gode alkoholfrie drikker, men jeg vil helst velge selv om jeg vil ha isbiter i eplemosten eller ikke, da smaken vannes ut.
Kaffe fra Solberg&Hansen og Petit Four var en fin avslutning på måltidet.

Dato for besøk: februar 2023
2  Takk, Frode S

Reisende som så på Frukt & Grønt, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Frukt & Grønt? Del dine erfaringer!