“Kake og wienerbrød hos baker.”
Anmeldelse av Baker Hansen

Baker Hansen
Vurdert som nr. 47 av 153 Restauranter i Drammen
Anmeldt 9. oktober 2020 via mobile enheter

Kake og wienerbrød hos baker Hansen på CC, Drammen . Kø for å komme inn , hvor ikke 1 meter regel ble fulgt i disse Corona tider! Hektisk ved disken , ikke et smil å få fra en stressende betjening . God kaffe og bakst . Bakeriet har eget kaffekort .

Dato for besøk: oktober 2020
4  Takk, 31geirs

Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

I det fine sommerværet ☀️ønsket jeg litt å drikke og en matbit ! Valgte å spise ute hos Baker Hansen på CC Drammen ! Fikk bestilt raskt av hyggelig betjening : kaffe , rundstykke med ost og et glass vann ! Valgte å sitte ute , litt trangt om plassen ,noen hadde satt seg godt tilrette og okkupert flere bord ! Mat og drikke smakte godt !

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 31geirs
Anmeldt 26. juli 2019

God kaffe og godt utvalg i brød og påsmurte. Fint med alternativer som smoothie og musli yoghurt. Veldig hyggelig og rask betjening. Koselig å sitte der.

Dato for besøk: juli 2019

Crap Chai Latte - forbedringspotensial

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Geno65
Anmeldt 28. februar 2019

Utrolig gode bakevarer. Når jeg går hit vet jeg at jeg får kvalitet, og har aldri blitt skuffet! Dette stedet anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, skarrudsetra

Reisende som så på Baker Hansen, så også på

Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Baker Hansen? Del dine erfaringer!