Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kake og wienerbrød hos baker.”
Anmeldelse av Baker Hansen

Baker Hansen
Vurdert som nr. 39 av 102 Restauranter i Drammen
Prisklasse: USD 4 - USD 16
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. oktober 2020 via mobile enheter

Kake og wienerbrød hos baker Hansen på CC, Drammen . Kø for å komme inn , hvor ikke 1 meter regel ble fulgt i disse Corona tider! Hektisk ved disken , ikke et smil å få fra en stressende betjening . God kaffe og bakst . Bakeriet har eget kaffekort .

Dato for besøk: oktober 2020
4  Takk, 31geirs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 20 anmeldelser

Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

I det fine sommerværet ☀️ønsket jeg litt å drikke og en matbit ! Valgte å spise ute hos Baker Hansen på CC Drammen ! Fikk bestilt raskt av hyggelig betjening : kaffe , rundstykke med ost og et glass vann ! Valgte å sitte ute , litt trangt om plassen ,noen hadde satt seg godt tilrette og okkupert flere bord ! Mat og drikke smakte godt !

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 31geirs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019

God kaffe og godt utvalg i brød og påsmurte. Fint med alternativer som smoothie og musli yoghurt. Veldig hyggelig og rask betjening. Koselig å sitte der.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, NeJaMo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mars 2019 via mobile enheter

Gode bakervarer
Hyggelig miljø
Åpent om morgenen
Hyggelig betjening
God kaffe
Godt brød
Crap Chai Latte - forbedringspotensial

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Geno65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2019

Utrolig gode bakevarer. Når jeg går hit vet jeg at jeg får kvalitet, og har aldri blitt skuffet! Dette stedet anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
Takk, kreativsko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Baker Hansen, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 
Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Baker Hansen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din