Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Snarvisitt”
Anmeldelse av Brask og Bramm

Brask og Bramm
Vurdert som nr. 63 av 110 Restauranter i Drammen
Prisklasse: USD 10 - USD 21
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Var på en ukes opphold i Drammen. Fikk besøk av venninne fra Kløfta, og vi ville ut å spise sammen. Da var Brask & Bram valget av spisested. Vi ble veldig godt tatt imot, og fikk fantastisk god service av en lys utenlandsk dame, samt en ung gutt. De fulgte oss godt opp, hadde glimt i øyet. Veldig fornøyd!!!
Var der en gang til en kveld senere, men da var ikke de samme på jobb desverre.
Mye å si hvem som er på jobb.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, jorunnr531
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (38)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2327 av 38 anmeldelser

Anmeldt 28. oktober 2018

Brask og Bram ligger sentralt til ved Bragernes Torg. Hyggelige lokaler. Jeg ble godt tatt i mot av hyggelig betjening. Helt grei mat, men ikke billigst. Anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, RuneF991
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

For en dårlig service - Leverer 2 Irisk coffee som rett og slett smakte forferdelig og nekter å bytte, både i noen ordentlig eller i noe annet. Selv etter 2 forsøk - virkelig overraskende elendig kundeservice.

Dato for besøk: august 2018
Takk, orjanthune
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Lite ydmyk og ELENDIG service etter å ha bestilt 2 irish coffe som smakte vondt. Kommer ikke tilbake dit flere ganger.

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, Ole-Viggo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Hamburger og en halv kald en rask og elegant service , smilende servitriser på Bragenes torg , en grei plass for lunch og noe kald og drikke

Dato for besøk: august 2018
Takk, Stein J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Brask og Bramm, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 
Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Brask og Bramm? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.