“En helt fantastisk opplevelse. ”
Anmeldelse av Ask & Loke

Ask & Loke
Vurdert som nr. 3 av 153 Restauranter i Drammen
Fortreffelighetsbevis
Beskrivelse: Ask og Loke Spiseri og Bar skal være et mat og drikke sentrum i Drammen. Der fokus på gode lokale råvarer, bærekraft og dyktig håndarbeid på kjøkkenet, i baren og ved bordene skal være i sentrum. Vi vil vise hva regionen har å tilby og fremme dette gjennom opplevelser i et spennende og behagelig miljø. Vi vil skape et måltid uten begrensinger eller etikette. Heller ekte matglede, spennende kombinasjoner og unike presentasjoner til en riktig pris. Vi skal høste, sanke, konservere og foredle de råvarene som er tilgjengelig i sesong. Med god drikke i form av håndlaget øl, spennende viner og tidløse cocktails vil vi prøve å gi alle våre gjester en unik og flott opplevelse. Ask og Loke drives av Jonatan Bukkøy Arntzen. Han har lang fartstid på Kjøkkenet. (Maaemo ***, Cornelius på Holmen Kjøkkensjef, Oro By Terje Ness *, Onda by Pal & Ness Sous Chef, Palmen Grand Hotell kjøkkensjef, Kreativ catering Kjøkkensjef) Sammen med Andreas Elliassen(Finesmecher, Le Canard, Kolonialen Bislett)
Anmeldt 26. september 2019 via mobile enheter

Har ved flere anledninger besøkt Ask og Loke, og hvert besøk har vært av ypperste klasse. Maten er aldri til å klage på, blandet med fantastisk service og den behagelige atmosfæren byr på en fantastisk kveld ute.

Takk, NikArn94

Anmeldt 24. september 2019

Jeg var i denne restauranten sist fredag ​​sammen med en venn, som som fikk anbefalt denne restauranten fra en felles kompis
Vi ble hyggelig overrasket. Stemningen var vennlig, deilig mat og prisene billige. vi kunne ikke ønsket oss noe bedre.Vi startet middaggen med en italiensk prosecco og noe små retter og gikk videre til forretten Tartar, som var veldig god. Til slutten spiste vi en deilig dessert som heter vikingmelk is. Om vinen til å velge ble vi hjulpet av den hyggelige Pedro sommelier, som anbefalte oss en veldig god barolo.
Vi vil definitivt tilbake, og neste gang med familiene våres. kort sagt, det må absolutt prøves.

1  Takk, Davidlul
Anmeldt 24. september 2019

Best i drammen veldig hyggelig fyr , mat og vin var perfekt sammen min favorit sted , best service i drammen, best lørdag ever , takk for meg Pedro ❤

Takk, caxau N
Anmeldt 24. september 2019

Fantastisk 5 retter og vinpakke , restaurantsjef og sommelier veldig hyggelig fyr , mat og vin var perfekt sammen kommer defenetiv tilbake , best service i drammen, best lørdag ever , takk for meg 😀

Takk, juju279
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Vi var en gjeng med herrer som hadde bestilt en treretters på forhånd, men kunne velge mellom fisk og kjøtt. Kelner snakket svært dårlig norsk og forsto ikke hva vi spurte om. Han klarte ikke en gang å svare på spørsmål om type fisk eller kjøtt. Var svært stresset. Det var nesten ikke som snakket norsk. De mannlige kelneren var sjuskete kledd og servicen generelt dårlig.

Vi ga flere ganger beskjed om glutenfritt, men fikk flere ganger feil og måtte spørre for å være sikker. Det som ble servert var nok glutenfritt, men tviler på renheten på kjøkkenet. Magen var i hver fall ikke fornøyd etterpå.

Maten smakte bra, både biffen og fisken. Greie viner.

Da vi fikk regningen var det mange feil. Unnskyldningen var nyansatte som hadde satt drikke på feil bord. Ikke bra.

Vi kommer ikke tilbake.

1  Takk, kjespa
913jonatana, Leder  på Ask & Loke, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2019

Hei Kjespa

Det var jo trist å lese dette og det er ikke den standaren vi skal levere på Ask og Loke.
Vi sliter dessverre med norsk arbeidskraft i service og bygge som poengtert opp et nytt team for julebordsesongen.

Så vil med dette beklage den dårlige opplevelsen så mye.
Når det gjelder din bekymring på renholdet på vårt kjøkken derimot må eg få avkrefte dette. Vi følges tett opp av næringsmiddel tilsynet som også bruker vår organisering og struktur som eksempel for andre bedrifter i henhold til Orden, markering og renhold. Det er heller ikke gluten i hverken fiskeretten eller kjøttretten som din servitør skulle ha klart å opplyse om på direkten og det beklager jeg igjen.

Men nok en gang beklager jeg og synes det er trist dere ikke vil besøke oss igjen og la oss rette det kjipe inntrykket.

Reisende som så på Ask & Loke, så også på

Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Ask & Loke? Del dine erfaringer!