Jeg hadde invitert tre venner til Drammens eneste ( ?) gourmetrestaurant for å feire en rund dag. Vi hadde høye forventninger, men ble dessverre ganske skuffet, mest over maten, men også servicen. Forretten var, tross alt, det beste ved måltidet, men egentlig en smule overstekt. Vinen, en tysk Pinot Noir var utmerket. Hovedretten, en indrefilet, var seig. Når spisekniven var nærmest sløv og ubrukelig , ble det hele en slitsom affære. Verst var vinen, en Valipolicella, som ikke på noen måte matchet kjøttet. Desserten var en steinhard terte med en god sitronkrem. Vinen til var utmerket.
Servitøren var blid og hyggelig, men ikke noe mer. Hadde personalet på en gresk eller italiensk restaurant fått nyss om at man feiret et jubileum, så ville det blitt markert av personalet. Her skjedde ingenting, selv om servitøren visste. - Alt i alt en middelmådig opplevelse.