“En uforglemmelig kveld på Ask og Loke”
Anmeldelse av Ask & Loke

Ask & Loke
Vurdert som nr. 3 av 149 Restauranter i Drammen
Beskrivelse: Ask og Loke Spiseri og Bar skal være et mat og drikke sentrum i Drammen. Der fokus på gode lokale råvarer, bærekraft og dyktig håndarbeid på kjøkkenet, i baren og ved bordene skal være i sentrum. Vi vil vise hva regionen har å tilby og fremme dette gjennom opplevelser i et spennende og behagelig miljø. Vi vil skape et måltid uten begrensinger eller etikette. Heller ekte matglede, spennende kombinasjoner og unike presentasjoner til en riktig pris. Vi skal høste, sanke, konservere og foredle de råvarene som er tilgjengelig i sesong. Med god drikke i form av håndlaget øl, spennende viner og tidløse cocktails vil vi prøve å gi alle våre gjester en unik og flott opplevelse. Ask og Loke drives av Jonatan Bukkøy Arntzen. Han har lang fartstid på Kjøkkenet. (Maaemo ***, Cornelius på Holmen Kjøkkensjef, Oro By Terje Ness *, Onda by Pal & Ness Sous Chef, Palmen Grand Hotell kjøkkensjef, Kreativ catering Kjøkkensjef) Sammen med Andreas Elliassen(Finesmecher, Le Canard, Kolonialen Bislett)
Anmeldt 2. desember 2023 via mobile enheter

Fantastisk mat med deilige viner servert av en utrolig engasjert og dyktig servitør. Service i alle ledd. Kan anbefales på det varmeste😊

Takk, Hanne P

Anmeldt 24. november 2023

Ask og Loke er utvilsomt det beste Drammen har å by på når det gjelder mat og service.
5 retter og ingenting å sette fingeren på.
Fantastiske smaker servert av en superhyggelig servitør.
Delikat og smaksbomber alt sammen. Gir 7 på terningen. Anbefales på det sterkeste.

Takk, Evs T
Anmeldt 4. november 2023 via mobile enheter

Herlig gjennomførte retter fra ende til annen, og upåklagelig service. Anbefales på det sterkeste.
Samtlige ansatte var imøtekommende, positive, faglig dyktige og serviceinnstilte.

Maten var utrolig god, og vinanbefalingene spot on.

1  Takk, Roever8
Anmeldt 19. oktober 2023 via mobile enheter

Ute med 3 venninner. Vi ønsket å bestille småretter, men det serverte de ikke på lørdag etter kl 16. Jeg bestilte lam, men fikk nok Ytrefilet. Var så seig at det ikke gikk å skjære i den, måtte be om biffkniv, var ikke særlig bedre. Noe av det dårligste jeg har spist. Min venninne bestilte salat, det var mest krutonger og var veldig dårlig. Rekningen kunne ikke splittes. Hadde hørt mye bra men dette er noe av det dårligste jeg har opplevd i Drammen. Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: oktober 2023
1  Takk, 894adar
Anmeldt 9. oktober 2023

Middag med ektemann og vennepar.
Tatt godt i mot og rask service. Perfekt forrett (kveite) med en sinnsykt smaksrik saus som løftet forretten til topps. Hovedrett (lam) med himmelske smaker og det møreste kjøttet⭐️
Og med de beste vinanbefalinger fra ei utrolig dyktig servitør som visste godt hva hun pratet om, ble totalopplevelsen intet mindre enn perfekt!!! Tusen takk☺️☺️
Alltid nydelig mat på dette stedet, anbefales på det varmeste ⭐️☺️

Dato for besøk: oktober 2023
1  Takk, Katrine J

Reisende som så på Ask & Loke, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Ask & Loke? Del dine erfaringer!