Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gjennomsnittlig minus”
Anmeldelse av Egon Drammen

Egon Drammen
Vurdert som nr. 2 av 3 Smått og godt i Drammen
Prisklasse: USD 9 - USD 38
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Tja. Når man går på Egon er det vell grenser for hva man kan forvente. Maten var som forventet ganske gjennomsnittlig, men dog pent anrettet og relativt varm når den ankom border. Det var såpass kaotisk på stedet, at vi valgte ikke å ta desserten der. Største minuset var at man ikke kan bestille bord samme dag. Vi var 6 pers og skulle om formiddagen booke bord til kl 17. Fikk beskjed om at vi ikke behøvde å være urolige for de hadde masse plass. Når vi ankom kl 17 var det fult men vi fikk til slutt satt sammen 2 bord ved en utgang. Det største minuset for de ansatte på Egon, må være at de tar forhåndsbetalt. Dermed blir det heller ingen tips.

Mitt råd er, styr unna dersom du er ute etter det gode måltid med god service/oppfølging ila måltidet. Løp og kjøp om du skal ha noe kjapt og ikke vil stå i kø på McDonalds.

Dato for besøk: november 2018
Takk, josruud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4145 av 72 anmeldelser

Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Veldig bra. God mat og rask levering. Rikholdig meny. Noe for enhver smak. Pizzalunch menyen kunne hatt flere typer pizza.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, leifottarp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. november 2018

Vi var et selskap på 7, som bestilte mat på en travel fredagskveld. Det ble bestilt fra julemenyen.

Det tok lang tid før maten kom, og da vi etterlyste maten fikk vi vite at den var på vei ut. Dessverre hadde nok maten stått alt for lenge mellom anretning og servering, noe som resulterte i at maten var kald når den ble servert. Alle elementene på tallerkene var var for kalde, hos samtlige 7. Dette holder dessverre ikke mål, selv om smaken på maten var god.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 547h_varda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Egon fungerer fantastisk for studenter, business og møter på dagtid da du bestiller mat og drikke som det passer deg og ellers får sitte i ro og fred mens personalet vennlig jobber rundt deg.

Trivielt sted med masse sjarm og god mat.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Silje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg og ei venninne var innom Egon Drammen og spiste ok forretter
Bruchettaen var dynket i balsamico og toppet med hele to "baby"tomater til sammen.

Da vi fikk hovedrett ventet jeg en saftig og god burger, men ble møtt med en overstekt og over- saltet hamburger. Den var tørr og nesten uspiselig i form av hvor mye salt som var blitt brukt i maten.

Jeg anbefaler ikke baconburgeren.

Ikke nok med det, men servicen var elendig det var ingen oppfølging, ingen spurte om maten smakte, ingen ryddet av bordet selv om vi satt igjen en time ekstra .. Det virket for oss som at vi var en byrde for de ansatte som var lite serviceinnstilt og hyggelige.

Alt i alt en skikkelig dårlig opplevelse med både mat og service

Vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: oktober 2018
5  Takk, Sofie B G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Drammen, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 
Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Egon Drammen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.