Vi hadde bestilt bord og ankom presis, men måtte stå i kø og vente i evigheter da ingen som jobbet der tok seg av de som stod og ventet. Noen i køen valgte å bare gå til slutt. Vi ble vist til bordet ca. 15 minutter etter tiden vi hadde bestilt bord til, og fikk beskjed om at det ville ta ekstra tid (40-45 minutter) å få mat i dag. Restauranten var da ca. halvfull.
Køen i baren var helt stillestående, selv om det bare var to par foran oss, så vi valgte å gå tilbake til bordet og bestille via app i stedet. Vi bestilte forrett i tillegg for å korte ned tiden litt, og denne ankom raskt.
Den ene drikken manglet, og vi fikk ikke bestikk, så da var det tilbake til baren for å purre på dette. Ingen beklagelse fra servitørene. Forrettene var dog veldig gode, og store porsjoner var et pluss.
Middagen ankom en halvtime senere. Alle på bordet hadde bestilt baconsurret indrefilet. Den ble perfekt stekt, men kunne vært mer/bedre krydret. Bearnaisen var veldig god! Uten denne hadde middagen vært ganske smakløs.
Vi bestilte til slutt dessert, og denne ventet vi ytterligere en halvtime på. Eplekake med karamellsaus og is var utrolig god!
Alt i alt en midt på treet opplevelse. Servicen er helt fraværende her, da servitørene bare serverer og går videre - ingen som spør om maten smakte eller om alt var greit. Maten var god, men enkelte ting kunne vært bedre. Mulig vi gir det en sjanse til ved en senere anledning.