Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Hotels.comUSD 138
Comfort HotelsUSD 147
Se alle 17 tilbud
Anmeldt 21. juli 2020

Moderne hotell med egen parkering ca 300 m fra hotellet på en grusplass for seg selv. Innsjekking gikk veldig tregt. Da vi kom opp på rommet var det bare oppredd til 1 person. Måtte da ned igjen i resepsjonen, og ny venting pga kø. Resepsjonist kom selv opp med sengeklær som manglet ganske raskt. Rom ok, men dårlig belysning. Frokost var elendig, minnet mest om en kantine. Skulle man ha varm mat som eggerøre eller bacon, fikk man det utdelt i resepsjonen. Kommer ikke tilbake.

Takk, Grashoppa
Anmeldt 21. juli 2020

Var på bonusnatt og gratis tur så kanskje ikke lov å klage, men tror vi fikk ett av de dårligste rommene. møkkete ut mot en bråkete gate, var heldigvis helg og ingen som jobbet på bygget ved siden av som er under oppbygging. Hadde nok forventet litt mer på hvilket rom vi fikk for å bygge opp under at det skal lønne seg å være lojal mot Choice Hotels, men der tok vi feil.
Skjønner at det ikke er lett å servere frokost under korona, men brødet var særdeles tørt og mye ble kastet, ikke topp frokost, men greit siden der er korona tider.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Beate P
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotell. Bra beliggenhet kort vei til gangbru over til byen.
Parkering rett i nærheten.
Rommene er litt små og har dårlig belysning.
Innsjekking gikk raskt.
Hotellet har ett fint resepsjonsområdet med mulighet til å kjøpe drikke og snacks.
En koselig bakgård

1  Takk, Michael H
Anmeldt 13. mars 2020

Hyggelig betjening. Fint resepsjonsområde. Vi ba om ekstra puter og det ble skaffet umiddelbart. Nærme parkering. Rommet vi hadde var lite, men rent og pent med gode senger. Frokosten holdt også godt.

Dato for oppholdet: mars 2020
2  Takk, jippi j
Anmeldt 2. februar 2020 via mobile enheter

Rommene har ikke kjøleskap. Litt dumt når du har med deg litt mat eller drikke som må stå kaldt. Hull i det ene dynetrekket som lå
på sengen. Det ser jo ikke helt bra ut. Kjempe myke madrasser som virke noe «slitt»
Frokosten var nede på et minimums nivå av utvalg. Mye tomme fat, tomme flasker med smoothie, brødet var tørt som kjeks og melken lunken. Lite utvalg av frukt og grønt. En som ryddet av bordet var uheldig og knuste et glass rett ved siden av vårt bord. Sånn kan skje den beste, men da vedkommende angivelig var ferdig med å koste opp etter seg var det fortsatt masse glasskår og melkesøl rundt og ved bordet. Måtte gå gi beskjed til en annen om at det måtte ryddes bedre..
Har nå vært her tre ganger og dette ble definitivt den siste gangen da alle tre opplevelsene har vært like skuffende hver gang.

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, 353idag
saramjensen, General Manager på Comfort Hotel Union Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2020

Hej!
Tusen tack för din feedback!
Jag är så ledsen att vi inte har klarat att imponera mer på dej under dina besök. Jag har ett inre hopp om at tdu ändå vill ge oss en chans till och att vi då ska visa dej hur bra vi normalt sett är.
Du har helt rätt - rummen har inte kylskåp. Comfort är ett basic, selected service brand där vi har tagit bort exempelvis kylskåp/minibar. istället lägger vi all vår energi på att skapa en så bra upplevelse för dej som bor som möjligt, och är experter på vårt närområde så att du kan utforska det Drammen har att erbjuda. Vi tar gärna emot mat och drickevaror och har det i vår kyl på köket.

Naturligtvis ska ditt sengetøy vara helt och rent. Beklagar att vi brustit här - det tar vi vidare med leverantör och internt på hotellet.
Frukosten hos oss är basic, men vi har flera ekologiska alternativ och jag vill ändå mena att med med 14 olika typer av frukt och grönt så är det ett ok utval. Vad önskar du mer? Vi tar såklart med oss av din feedback och hanterar det internt för att säkra ett bra utval. Detsamma gäller din upplevelse av tomma fat och uppryddning efter det knusta glaset.

Som sagt, hjärtligt välkommen igen.

Hilsen Sara