Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Varierende service”
Anmeldelse av Yo Thai

Yo Thai
Vurdert som nr. 25 av 103 Restauranter i Drammen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. august 2020

Har vært her noen ganger, og det varierer fra veldig bra til dårlig.

Spesielt servicen trekker ned. Serveringsdamer som ikke kan faget sitt, ikke kjenner drikkevarene, knapt nok menyen, glemmer bestillingen osv osv.

Det positive er er at kokkene stort sett gjøre en god jobb. Maten holder jevnt over god kvalitet.

Men serveringspersonalet må få mer opplæring, bli mer profesjonelle, følge mer med, huske bestillinger og kjenne produktene de skal selge. Det er ikke nok å svinse rundt i miniskjørt uten et smil.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Leon_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 40 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020

Kom inn og fikk ett bord, klissete bord.. endte med å sitte i 45 minutter uten å i det hele tatt få mat eller drikke bestilt.. etter dette gikk vi bare rett ut..

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, PatrickOevsttun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

En av de beste sushien jeg har smakt, og de serverer store porsjoner. Topp sted, kommer garantert tilbake :-)

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, henriettej730
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Er inneliggende pasient på sykehuset i Drammen. Har oppdaget Foodoora og mulighetene til å få god mat med smak. Dette stedet leverte skikkelig god mat! Raskt og greit.
Forrettene fungerer godt, deilig vårrull, grillspyd med styrke og fint smaksatt innbakt reke/scampi.
Hovedrett var sushi, og der traff smaken toppen, både de råe og de lett stekte.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 393_ysteinf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2020

Spist her flere ganger, men de to siste gangene har det vært nedtur. I dag var siste gang. Kyllingen og kjøttet smaker frityr. For ordens skyld bestilte vi en green curry, en satay curry og en pad krapow... Ingen var fornøyde og det meste ble kastet.

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, Fredrikwo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Yo Thai, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Yo Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din