Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig fransk”
Anmeldelse av La Boulangerie

La Boulangerie
Vurdert som nr. 40 av 106 Restauranter i Drammen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. august 2021 via mobile enheter

Nydelige ferske, franske bakervarer og kjempegod cappuchino. Et hyggelig sted å starte dagen. God service. Et av de mest «urbane» serveringsstedene i Drammen.

Dato for besøk: august 2021
Takk, oientoru
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 7 anmeldelser

Anmeldt 28. oktober 2019

Godty utvalg av god kvalitet. Ikke det billigste, men verdt prisen. Serviceinntillt betjening. Kan anbefales.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, RuneF991
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. oktober 2019

La boulangerie i Drammen er en perle for alle som glade i godt håndlaget bakverk med en fransk touch. I dag ble det selvfølgelig en kanelbolle på kanelbollens dag. Muslibrødet er også perfekt å kjøpe med hjem. Prøv det med smør og brunost.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, per_chr_bakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juni 2019 via mobile enheter

Kafeen har deilige bakevarer og helt ålreit, om litt tam, kaffe - men for meg nytter det ikke å sitte inne her. Støyen er rett og slett uholdbar! Det var på ingen måte fullt da jeg var her, men rommet i mur mangler alt som heter støydemping, så akustikken blir helt hinsides. Dette kan jo heller ikke være bra for de ansatte?

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, ingridmadsena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. april 2019

Hyggelig betjening og de beste bakervarene i byen.
God kaffe kan nytes med lun og fin atmosfære i kafeen.
Anbefales!

Dato for besøk: april 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, inhjo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på La Boulangerie, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i La Boulangerie? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.