E H Claus
5,0 av 5 boblerAnmeldt 31. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Ingvild Jacobsen, AnnetQuality Hotel River Station, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1. sep. 2020
Kjære Gjest, Tusen takk for din flotte tilbakemelding - vi er veldig takknemlig for at du tok deg tid til å gi oss slik ros. Vi gleder oss til å kunne ønske deg og dere hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning. Din supre tilbakemelding gis videre til våre ansatte.

0.3 km fra Quality Hotel River Station
34.8 km fra Quality Hotel River Station
35.5 km fra Quality Hotel River Station
Se flere hoteller i Drammen
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Ble flyttet over til dette hotellet da deg opprinnelige hotellet var stengt. God opplevelse! Nytt og fint, fikk fresht rom i øverste etasje!

Hadde møterom ene dagen. Veldig hyggelig service og god servering. Savnet bare et nr man kunne ringe da jeg flere ganger letet etter personale i konferanseavd. uten hell.

God frokost og av de bedre korona løsningene jeg har møtt der man kunne velge hva man ville få på tallerken, inkludert egg og varmmat.

Lunsjen var ok. Spiste også middag her. De fleste bestilte burger, det tok dessverre litt tid og både burger og pommes frites hadde mistet mye varme før det kom på bordet. Så litt trist avslutning. Men bortsett fra deg og litt kø i resepsjon og til frokost, så var det en god oppleves!

1  Takk, marianneaa78
IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel River Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2020

Kjære Gjest, Tusen takk for din gode og konstruktive tilbakemelding - vi er veldig takknemlig for at du tok deg tid til å gi oss slik ros og at du spesifiserte hva vi kunne vært bedre på. Vi beklager at dere opplevde å måtte vente litt og at maten ikke var varm nok. Vi gleder oss til å kunne ønske deg og dere hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning. Din tilbakemelding gis videre til våre ansatte, slik at vi jobber med kvaliteten og servicen videre.

Anmeldt 2. juni 2020

Hotellet er vel et konferansehotell, men det fungerte veldig bra for en kjærestetur for oss med en overnatting. Helt greie rom, vanlig standard. Betjeningen i restauranten var veldig flinke og dyktige, det var mennesker som så gjestene sine hele tiden og var oppmerksomme og gjorde så godt de kunne med de korona-restriksjonene som må ta hensyn til.
Folket i resepsjonen var også veldig oppmerksomme og hjelpsomme på alle måter.

Dato for oppholdet: mai 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Tormod H
IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel River Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2020

Anmeldt 13. mai 2020

Dette ble en ny og spennende opplevelse. Når jeg er i Drammen bor jeg på hotellet litt lenger bort i gaten, men grunnet Covid-19 var dette hotellet stengt og jeg ble flyttet hit. Litt spent var eg jo, men dette hotellet lever opp til min forventingen. Resepsjonisten gjorde en utmerket jobb ved innsjekk. Ble oppgradert og fikk rom med utsikt over elva og byen. Her bodde jeg godt. Stille og rolig med fin utsikt. Jeg vil absolutt anbefale dette hotellet. Alle de ansatte på hotellet gjorde en utmerket jobb.

Romtips: Spør etter om mot elva
Takk, haraldja
IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel River Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2020

Anmeldt 6. mars 2020

Jeg vil vil særlig skryte av betjeningen på dette hotellet. Jeg ble godt mottatt, fikk god informasjon. Jeg ble tilbudt ekstra forfriskninger på kveldstid, og betjeningen viste positiv omsorg for at jeg skulle ha et hyggelig opphold.

Dato for oppholdet: januar 2020
Takk, 370ragnarj
IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel River Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2020

Anmeldt 5. mars 2020

Flott hotel. Stort rom til en helt grei pris.
God frokost. Hyggelige ansatte. Trekk for manglende dedikert parkering, men det var kommunal parkering rett ved siden av. Og det ble for meg gratis parkerring da jeg ankom 01.30 og reiste kl.10.00 igjen.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, Stule

Kjære Gjest, Tusen takk for din gode tilbakemelding - vi er veldig takknemlig for at du tok deg tid til å gi oss slik ros. Vi gleder oss til å kunne ønske deg og dere hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning.