Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 154
Vis tilbud
Hotels.com
Priceline
USD 132
Vis tilbud
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (43)
Filtrer anmeldelser
43 resultater
Vurdering fra reisende
21
7
10
2
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
21
7
10
2
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 43 anmeldelser
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Hadde en flott overnatting hos dere, flotte rom og fine omgivelser. Fikk rom i 12 etg, stort og flott, med utsikt over elven. God frokost.
Absolutt frister det med å overnatt igjen hos dere litt morsom at vi fikk handycap rom. Romslig:)

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Helene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ingvild Jacobsen, Annet på Quality Hotel River Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Kjære Gjest, Tusen takk for din flotte tilbakemelding - vi er veldig takknemlig for at du tok deg tid til å gi oss slik ros. Vi gleder oss til å kunne ønske deg og dere hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning. Din supre tilbakemelding gis videre til våre ansatte.

Med beste hilsen
Ingvild Jacobsen
Front of House Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Dette nye og «freshe» hotellet ligger kun 100m fra togstasjonen. Nytt i 2019 og med en meget Fon konferansedel i 2. etg. 12 etasjer, store moderne rom, fine fellesområder! Dette kan definitivt anbefales for både konferanser og privatopphold.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ingvild Jacobsen, Annet på Quality Hotel River Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2020

Kjære Gjest, Tusen takk for din flotte tilbakemelding - vi er veldig takknemlig for at du tok deg tid til å gi oss slik ros. Vi gleder oss til å kunne ønske deg og dere hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning. Din supre tilbakemelding gis videre til våre ansatte.

Med beste hilsen
Ingvild Jacobsen
Front of House Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Ble flyttet over til dette hotellet da deg opprinnelige hotellet var stengt. God opplevelse! Nytt og fint, fikk fresht rom i øverste etasje!

Hadde møterom ene dagen. Veldig hyggelig service og god servering. Savnet bare et nr man kunne ringe da jeg flere ganger letet etter personale i konferanseavd. uten hell.

God frokost og av de bedre korona løsningene jeg har møtt der man kunne velge hva man ville få på tallerken, inkludert egg og varmmat.

Lunsjen var ok. Spiste også middag her. De fleste bestilte burger, det tok dessverre litt tid og både burger og pommes frites hadde mistet mye varme før det kom på bordet. Så litt trist avslutning. Men bortsett fra deg og litt kø i resepsjon og til frokost, så var det en god oppleves!

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Millyen1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel River Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2020

Kjære Gjest, Tusen takk for din gode og konstruktive tilbakemelding - vi er veldig takknemlig for at du tok deg tid til å gi oss slik ros og at du spesifiserte hva vi kunne vært bedre på. Vi beklager at dere opplevde å måtte vente litt og at maten ikke var varm nok. Vi gleder oss til å kunne ønske deg og dere hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning. Din tilbakemelding gis videre til våre ansatte, slik at vi jobber med kvaliteten og servicen videre.

Med beste hilsen
Ingvild Jacobsen
Front of House Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2020

Hotellet er vel et konferansehotell, men det fungerte veldig bra for en kjærestetur for oss med en overnatting. Helt greie rom, vanlig standard. Betjeningen i restauranten var veldig flinke og dyktige, det var mennesker som så gjestene sine hele tiden og var oppmerksomme og gjorde så godt de kunne med de korona-restriksjonene som må ta hensyn til.
Folket i resepsjonen var også veldig oppmerksomme og hjelpsomme på alle måter.

Dato for oppholdet: mai 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Tormod H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel River Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2020

Kjære Gjest, Tusen takk for din flotte tilbakemelding - vi er veldig takknemlig for at du tok deg tid til å gi oss slik ros. Vi gleder oss til å kunne ønske deg og dere hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning. Din supre tilbakemelding gis videre til våre ansatte.

Med beste hilsen
Ingvild Jacobsen
Front of House Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mai 2020

Dette ble en ny og spennende opplevelse. Når jeg er i Drammen bor jeg på hotellet litt lenger bort i gaten, men grunnet Covid-19 var dette hotellet stengt og jeg ble flyttet hit. Litt spent var eg jo, men dette hotellet lever opp til min forventingen. Resepsjonisten gjorde en utmerket jobb ved innsjekk. Ble oppgradert og fikk rom med utsikt over elva og byen. Her bodde jeg godt. Stille og rolig med fin utsikt. Jeg vil absolutt anbefale dette hotellet. Alle de ansatte på hotellet gjorde en utmerket jobb.

Romtips: Spør etter om mot elva
Dato for oppholdet: mai 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, haraldja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
IngvildJacobsen, Leder  på Quality Hotel River Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2020

Kjære Gjest, Tusen takk for din flotte tilbakemelding - vi er veldig takknemlig for at du tok deg tid til å gi oss slik ros. Vi gleder oss til å kunne ønske deg og dere hjertelig velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning. Din supre tilbakemelding gis videre til våre ansatte.

Med beste hilsen
Ingvild Jacobsen
Front of House Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser