Ellers var rommet helt basic. Fravær av kjøleskap. Frokost kom servert, ferdig, på en tallerken. Var tydelig at denne var preparert noen timer i forveien. Bar/restaurant var stengt under mitt opphold, så det kan jeg ikke uttale meg om. Ansatte i resepsjonen var hyggelige.
Leder svarte heller ikke på min henvendelse ang. mitt opphold. I disse dager skulle man tro at hotellene tok vare på sine kunder, men det gjelder ikke Quality i Drammen. Styr unna - om man skal bruke samme kjede anbefaler jeg heller deres søsterhotell ved Union Scene. Ellers har en av deres konkurrenter...Bodde her i begynnelsen av mai - 1 natt. Det var mer enn nok! Selv om hotellet i seg selv er nytt og byr på en hyggelig og stilig lobby, står selve oppholdet til stryk. Choice er den eneste av de norske hotellkjedene som ikke tilbyr housekeeping under oppholdet. De påstår det er på grunn av koronasituasjonen, men det er bare tull. Det er kun for å spare penger, noe denne kjeden er nordiske mestere på. Da jeg skulle kaste noe i søppeldunken på badet oppdaget jeg et brukt damebind som satt fast i lokket. Utrolig ekkelt! Jeg tipper dette skyldes press på de ansatte. Her har man ikke nok tid til å gjøre rent, sjekke rom før neste gjest osv, da skjer slike glipp som dette. I disse dager er renhold svært viktig, men renhold er tydeligvis ikke fokus på dette hotellet.
Leder svarte heller ikke på min henvendelse ang. mitt opphold. I disse dager skulle man tro at hotellene tok vare på sine kunder, men det gjelder ikke Quality i Drammen. Styr unna - om man skal bruke samme kjede anbefaler jeg heller deres søsterhotell ved Union Scene. Ellers har en av deres konkurrenter et flott og nyoppusset hotell noen få meter unna.Mer
Vis mindre