Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
TiOi
Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 19. aug. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2022
Reisetype: Reiste alene
Charlotte Pedersen, EierQuality Hotel River Station, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. sep. 2022
Kjære gjest,

Tusen takk for din gode rating og tilbakemelding. Det setter vi stor pris på at du tok deg tid til. Dine kommentarer blir behandlet videre internt.

Charlotte
    17.9 km fra Quality Hotel River Station
    Svømmebasseng
    Se flere hoteller i Drammen
    Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

To voksne med tre barn. Fikk plass til alle på ett familierom og et dobbeltrom. Familierommet hadde en dobbeltseng og en sovesofa (vi trengte ikke barneseng). Rommene var rene og romslige. God plass på badene i tillegg. Hotellet har bar og lounge samt et eget lite brasseri med enkle retter. Veldig komfortabelt for en natt. God utsikt fra toppetasjene. Du bor helt nært til togstasjon og til et sentrum. Gangavstand til elv. Ingen lekeplass helt i nærheten. Ingen egen parkering, men mange parkeringsplasser rundt. Enten kommunalt eller EasyPark

Romtips: Obs, ingen egen parkering
    Dato for oppholdet: august 2022
    Takk, robino947
    Charlotte Pedersen, Eier på Quality Hotel River Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2022

Charlotte

Anmeldt 8. mai 2022 via mobile enheter

Opphold i forbindelse med foreningsårsmøte. Alt fungerte utmerket fra innsjekking via møteromfasiliteter hvor alt fungerte utmerket. Resepsjonen med sittegrupper og inngang til bar og breasseri og restaurant. Umerket middagsmat, franskinspirert og velvalgte viner. Ryddig, rent, funksjonelt, men ikke akkurat koselig, og godt tatt vare på av Even. Rommet utmerket med flott bad og med toalettsete i passe høyde for dårlige knær. Gode senger, gode puter, litt sparsom garderobe. Og naturligvis nett, WiFi og multifunksjonell TV. Utmerket frokost med rikelige valg. Et godt opphold, som sikkert blir gjentatt.

Romtips: Alt funker velorganisert.
    Dato for oppholdet: mai 2022
    Reisetype: Reiste med venner
    Takk, 272gunnarh
    Ingvild Jacobsen, Eier på Quality Hotel River Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mai 2022

Kjære gjest,

Tusen takk for din konstruktive og gode tilbakemelding. Det setter vi stor pris på at du tok deg tid til.

Din tilbakemelding er viktig for oss og rosen vil bli gitt videre til de forskjellige avdelingene.

Anmeldt 2. mai 2022

Fint hotell, god frokost og hyggelig service.
    Noe støy fra togstasjon, men ikke i stor grad.

Rolig og stille til å være fullbooket, ingen kø ved heisen eller ved restaurant( under frokost)

Anbefales..

Dato for oppholdet: april 2022
      • Renslighet
    Takk, W3228VPkristianh

Kjære gjest,

Tusen takk for din gode tilbakemelding. Det setter vi stor pris på at du tok deg tid til.

Anmeldt 26. april 2022

Hotellet har topp plassering hvis du reiser med jernbanen. Rommet jeg fikk var stort, men savnet kjøleskap. Hotellet har ikke bytte av håndkler på rommet, så hvis du ønsker rene håndkler etter dusjing etter trening og generell personlig hygiene må du selv kontakte resepsjonen. Mulig jeg er bortskjemt fra alle andre hoteller jeg har besøkt, så undret jeg noe over dette.
    Konferanseavdelingen var stor og behagelig.

Dato for oppholdet: april 2022
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Sovekvalitet
      • Rom
    Takk, 280asgeirl
    Ingvild Jacobsen, Gjestetjenester/resepsjon på Quality Hotel River Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. april 2022

Kjære gjest,

Det er nok ikke at du er bortskjemt fra andre hoteller ifht rene håndklær. For tiden kjører hele Nordic Choice Hotels en kampanje, som går ut på at om man bor mer enn en natt hos oss, har vi valgt å stå over rengjøring av rommet ditt og istedenfor donere penger til vårt klimafond. Ved å bo hos ett NCH bidrar du til en grønnere fremtid, ved direkte å bidra til vårt initiativ. Vårt mål er å lage en klimavennlig løsning for reiselivsbransjen ved å gi deg og din familie en grønnere fremtid. Dersom du ønsker at vi skal rengjøre rommet ditt påfølgende dag; gi beskjed til resepsjonen innen kl 22.00, kvelden i forveien. Leit at du ikke så all informasjonen som vi har - både ved resepsjonen og i alle heisene osv.

Anmeldt 14. februar 2022 via mobile enheter

Hotellet har god beliggenhet og kort vei til alt man trenger. Vi fikk en stor og innholdsrik frokost som ga en perfekt start på dagen. Hotellet er moderne og smakfullt innredet. Betjeningen var vennlig. Anbefales hvis man trenger et fint hotell i Drammen.

Dato for oppholdet: februar 2022
    Takk, HkHaugan
    Ingvild Jacobsen, Eier på Quality Hotel River Station, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. februar 2022