Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vår favoritt i Drammen”
Anmeldelse av Safran Indisk Restaurant

Safran Indisk Restaurant
Vurdert som nr. 27 av 103 Restauranter i Drammen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Vårt favorittsted i Drammen. Helt vidunderlig mat til ålreite priser. God service. Anbefaler indisk øl til maten. Herlig!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, NinaBallerina74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 33 anmeldelser

Anmeldt 1. mars 2020

Nydelig mat i flotte omgivelser. MEN i det du går inn døren slår en kloakkstank mot deg. Dette er ikke bra! Hadde det ikke vært for at venner og bekjente har anbefalt stedet, så hadde nok vi snudd i døren, og funnet oss en annen restaurant. Men denne kloakklukten er kun å kjenne i inngangspartiet og ca 3-4 meter frem mot toalettene. Når man først har kommet litt lenger inn i restaurantens lokaler, kjenner man heldigvis ikke kloakklukten. Restauranten er forøvrig ren og har en hyggelig atomsfære. Maten er absolutt å anbefale.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, VFOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2019 via mobile enheter

Veldig god mat; nydelige garlic nan, ssmt
Chicken korma og vi kan helt klart anbefale deres mango nyllkng masala

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Per O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2019

Har vært på Safran mange ganger. Maten her er god, de har bra med smak og de ser fine ut ved servering.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, FrodesMatMening
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2019

Har vært her et par ganger, og mate skuffer ikke. Vellaget og velsmakende mat i den styrken du ønsker. Stilfullt innredet. Bra og rask service. Men maten er hovedårsaken til at Safran anbefales.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, RuneF991
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Safran Indisk Restaurant, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Safran Indisk Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din