Opplevde en hyggelig betjening, et koselig sted, kjempegodt rå-kaker og særegen, nydelig krydret kakao.
9–13 av 18 anmeldelser
Fin café med utrolig god hjemmelagd sjokolade og hyggelig betjening. Pistasj-sjokoladekaken anbefales!
Utrolig koselig cafe, med hyggelige ansatte og smakfulle produkter. Lett tilgjengelig til fots og med bil.
Definitivt verdt en tur innom!
Skal du til Drammen så anbefaler jeg å reise innom denne cafeen! Ligger rett ved togstasjonen, og man kan sitte både inne hvor det er utrolig hyggelig, og ute i solen. Sjarmerende, hyggelig og varmt, med Drammens beste kaker. Her får du en unik smaksopplevelse, og de har noe som passer for alle. Kaker, sjokolader og kaffe mm. De fokuserer på en sunnere måte å kose seg på, med rawfood og sunnere sjokolade.
Her er litt diverse bilder fra tidligere besøk, har mange fine minner herfra ☺️
Fantastisk service! Utrolig god mat og utmerket kaffe! Et stort pluss at det er både vegan og glutenfritt her😍 dette skal jeg anbefale til alle mine venner og familie. Unge flotte baristaer som behandler alle kundene med god service og slår alltid av med litt småprat💘 favoritt cafe i hele drammen🥰🥰🥰🥰