Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super bra vegansk kafé midt i Drammen”
Anmeldelse av Criollo Sjokoladebar

Criollo Sjokoladebar
Vurdert som nr. 26 av 103 Restauranter i Drammen
Prisklasse: USD 3 - USD 15
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. oktober 2020 via mobile enheter

Beste stedet i Drammen for vegansk mat! Tumeric latten og kakaoen er super god. Anbefaler også kokkos rullekaken. De ansatte er alltid blide og hyggelige og man blir i godt humør av å være der. Et skikkelig bra sted om man vil ha bra vegansk mat.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, aurorapeony
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 12 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2020

Opplevde en hyggelig betjening, et koselig sted, kjempegodt rå-kaker og særegen, nydelig krydret kakao.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, lorenl668
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Fin café med utrolig god hjemmelagd sjokolade og hyggelig betjening. Pistasj-sjokoladekaken anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, hallvars2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2020

Utrolig koselig cafe, med hyggelige ansatte og smakfulle produkter. Lett tilgjengelig til fots og med bil.
Definitivt verdt en tur innom!

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, tyraks111
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mars 2020

Skal du til Drammen så anbefaler jeg å reise innom denne cafeen! Ligger rett ved togstasjonen, og man kan sitte både inne hvor det er utrolig hyggelig, og ute i solen. Sjarmerende, hyggelig og varmt, med Drammens beste kaker. Her får du en unik smaksopplevelse, og de har noe som passer for alle. Kaker, sjokolader og kaffe mm. De fokuserer på en sunnere måte å kose seg på, med rawfood og sunnere sjokolade.

Her er litt diverse bilder fra tidligere besøk, har mange fine minner herfra ☺️

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, Sarahlouisek95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Criollo Sjokoladebar, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Criollo Sjokoladebar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din