Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok sentrums cafe.”
Anmeldelse av Café Bragernes

Café Bragernes
Vurdert som nr. 14 av 106 Restauranter i Drammen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelige Cafe Bragernes midt på torget ønsker sine gjester velkommen med et smil og et glass vann.
Maten og stemningen er som forventet, hvor stemningen vinner.
Grei lunch plass, med ok prisnivå

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, bj_rntrondt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (49)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1620 av 49 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat. Veldig hyggelig og behjelpelig betjening. Vi hadde en veldig koselig kveld. Du kommer ikke til å bli skuffet!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Escape702916
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2021 via mobile enheter

Jeg har benyttet Cafe Bragernes på diverse lunsjer ifb med jobb. Rask og god service, veldig god mat og svært dine omgivelser ute som inne. Maten er god og tilbyr litt mer smaker og litt mer utvalg en andre type retter enn andre lunsjsteder i nærheten. Anbefales!

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, M5507ZAchristianr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. mai 2021

Vi spiste Københavnertallerken, et glimrende valg for to hvor den ene er dansk og den andre er norsk. Frikadellerne var lune og smagte ypperligt. Leverposteien var vel ikke så spennende, hadde kanskje gjort mer av seg som lunet, men det sprøstekte bacon reddet totalinntrykket inn. Som den danske part kan jeg si at silden var nydelig og "desertskiva" med laks og skagensrøre var det hele verdt.
Må selvsagt nevne at betjeningen var topp, helt usynnlig inntil man trengte noe, da var de rett i nærheten.

Dato for besøk: mai 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jan947
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mai 2021 via mobile enheter

Her var jeg for første gang, veldig hyggelige ansatte. Maten var ekstremt god, perfekt lunsj! Både bifftatteren og risottoen var super bra! Ingenting å klage på! Dette stedet anbefaler jeg på det varmeste. Perfekt beliggenhet midt i sentrum

Dato for besøk: april 2021
4  Takk, charlottelarsen90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Café Bragernes, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Café Bragernes? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.