Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 156
Vis tilbud
Booking.comUSD 155
Hotels.comUSD 155
PricelineUSD 155
FindHotelUSD 155
eDreamsUSD 155
TravelocityUSD 156
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (537)
Filtrer anmeldelser
537 resultater
Vurdering fra reisende
321
152
45
14
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
321
152
45
14
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 537 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Jeg og min kone tilbragte en natt i juli her. Vi fikk et fint superior rom i 1 etasje. Rommet var rent og pent. Og var et allergi rom som min kone har behov for. Det eneste som trakk litt ned var utsikten mot en parkeringsplass. Når det gjelder parkering mener jeg parkering i hotellets kjeller bør være inkludert for gjester. Servicen var meget bra fra 2 unge damer i resepsjonen. Fint med kveldsmat og søndagens frokost var det ingen ting å utsette på. Fint treningssrom i øverste etasje også, med alt nødvendig utstyr. Vi kommer nok tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, bsh371113
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trine Bingen, General Manager på Clarion Collection Hotel Tollboden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2021

Kjære gjest,
tusen takk for svært hyggelig tilbakemelding- dette er veldig viktig for oss. Setter stor pris på at du fremhever personalet- de er nemlig fantastiske.

Fortell gjerne alle du kjenner om oss, slik at flere kan komme til oss.

Velkommen tilbake, anytime

Med vennlig hilsen

Trine & tollerne

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Dette er et hotell som en føler at en vil tilbake til igjen. Det var en hyggelig mottagelse, god service med å ordne parkering m.m.
Rommet var perfekt, rent og ryddig.
Frokosten var meget god, + for at det var ekte eggerøre.
Fine fellesrom.
Fantastiske og hjelpsomme annsatte.
Takk for denne gang.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hurragutten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trine Bingen, General Manager på Clarion Collection Hotel Tollboden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2021

Kjære gjest,
tusen takk for svært hyggelig tilbakemelding- dette er veldig viktig for oss. Setter stor pris på at du fremhever personalet- de er nemlig fantastiske.

Fortell gjerne alle du kjenner om oss, slik at flere kan komme til oss.

Velkommen tilbake, anytime

Med vennlig hilsen

Trine & tollerne

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde en natt på dette hotellet i august 2020. Vi ankom Drammen med tog og fant raskt fram til hotellet som lå kun en kort gåtur fra togstasjonen. Vi ble tildelt rom 361 av en imøtekommende resepsjonist. Hotellet fremstår som en blanding av ærverdighet, 1995 og 2015, på godt og vondt.
Hotellrommet hadde vegg til veggteppe, noe som er litt uvanlig, men sikkert støydempende. Vinduet virker være godt støyisolert og vi ble ikke forstyrret av togene som passerer like ved hotellet.
Rommet har et tomt kjøleskap til bruk. Det er ingen kaffe/te-fasiliteter på rommet, men tilgjengelig ved resepsjonen. Det er ingen safe på rommet.
Det var ingen mulighet for å regulere styrken på ventilasjonen, kun temperaturen, men mulig styrken regulerer seg automatisk.
Bagasjeholderen på rommet hadde løsnet på ett av to festepunkter i veggen, og toalettpapirholderen på badet så ut som var i fare for å falle ned. I vinduskarmen var malingen falt bort på noen områder og fremstod som en dårlig løsning. Gjester holder sikkert vinduet åpent og regn kommer inn og ødelegger karmen. Her burde man enten slipt ned og malt med en sterkere maling, eller lagt f.eks en steinplate for å beskytte karmen. Enkle ting som lett kunne ordnes og gitt et bedre førsteinntrykk av hotellet.
Det serveres god kveldsmat mellom kl 1800-2000. Kvelden vi var der var det lasagne og salat. Smakte helt greit. Maten ble servert av personalet, ingen buffet. Frokosten dagen etter var i tradisjonell buffet-oppsett. Det var godt med hånddesinfeksjon i resepsjon- og spiseområdet, veldig bra.
Det beste med hotellet var personalet, som alle var hyggelige.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trine Bingen, General Manager på Clarion Collection Hotel Tollboden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2021

Kjære gjest
takk for flotte ord- det betyr mye for oss. Gode tilbakemeldinger gjennom TripAdvisor gjør det lettere for andre og nye gjester å finne fram til oss- så fortsett gjerne med å fortelle om oss. Vi starter oppussing og totalrenovering denne sommeren her- ENDELIG!

Velkommen tilbake anytime

Med vennlig hilsen

Trine & Tollerne

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2020

+ blidt personell
+ kveldsmat
+ god frokost
+ stille rom (gamle delen av hotellet)
+ stort bad

- kaldt vann i dusjen
- varmmaten kunne vært varmere
- når det er 2 soner i parkeringa under hotellet (maks 1,9 meter og 2,1 meter) så blir det liten parkering til oss med f.eks. takboks når folk uten parkerer der.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, FrkJohansen78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TrineBingen, General Manager på Clarion Collection Hotel Tollboden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2020

Kjære gjest,
tusen takk for hyggelig rating, og konstruktive tilbakemeldinger- det er bare sånn vi kan bli bedre. I løpet av våren 2020 skal vi pusse opp og gjennomgå en magisk forandring, og det gleder vi oss til.
Varmt velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen

Trine og Tollerne

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

To netter i September. Grei beliggenhet 5-10 min gange fra flytoget. Greie rom. Rent.
Togtrafikk godt hørbart. Fremmedkulturelt område. Få nordmenn i gatene.
Ett tips: Frokosten er helt ok- men sørg for at varmebad fungerer. Kutt ut gimmicken med stekte egg i små- panner. Disse blir kalde umiddelbart og er seige som gummi.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, HavardVuk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
tjobings, General Manager på Clarion Collection Hotel Tollboden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2020

Kjære gjest

Takk for tilbakemeldingene, rutinene for de stekte eggene har vi endret siden sist, og varmebadene funker. Togtrafikken får vi dessverre ikke gjort noe med, og vi gleder oss til totalrenovering av hotellet i 2020.
Gatene rundt hotellet er som i de aller fleste byer, god blanding av etnisitet, men aller mest nordmenn.


Med vennlig hilsen

Trine & Tollerne

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser