Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god sushi som er lekkert servert”
Anmeldelse av Nippon Sushi Drammen

Nippon Sushi Drammen
Vurdert som nr. 30 av 102 Restauranter i Drammen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. september 2020 via mobile enheter

Vi bestilte sushi til et selskap. Vi fikk god hjelp til å velge fra menyen og kom frem til et veldig godt sammensatt meny.
Sushien var veldig lekkert anrettet og den så veldig innbydende ut. Sushien smakte veldig godt og vi vil absolutt bestille her flere ganger.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, charanjitsinghj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 7 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2020

Familien er enig om at dette er den beste sushien - i mils omkrets!! Vi vil absolutt bestille herfra - gang på gang.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 559ankak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi har spist sushi flere steder i Drammen, både på stedet og som Take away. Vårt første besøk på Nippon ble en meget bra opplevelse. Hadde hørt mye bra samt at de hadde fått en bra anmeldelse i DT.no.
Lokalet er rent og stilig med åpent kjøkken. Vi ble tatt godt i mot og fikk raskt et bord med faste sofaer.
Menyen er rikholdig, men ikke overdådig. De har også litt kyllingbiter (3-4 varianter) hvis man ikke liker sushi med fisk.
Maten ble lekkert servert og smakene og kvaliteten var meget bra på de rettene vi bestilte. Best i byen synes vi.
For oss tre kom dere hele måltidet på 620,- inkl 3 mineralvann. Da var vi gode og mette.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Adventures67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2021 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2020
Google-oversetting

Dato for besøk: oktober 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nippon Sushi Drammen, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Nippon Sushi Drammen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din