Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp tapas i Drammen”
Anmeldelse av Mesa52

Mesa52
Vurdert som nr. 10 av 107 Restauranter i Drammen
Prisklasse: USD 15 - USD 61
Beskrivelse: MESA52 is a tapas restaurant inspired by Spanish and South American cuisine. We focus on proper ingredients, good drinks and a rich selection of tasty tapas.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: MESA52 is a tapas restaurant inspired by Spanish and South American cuisine. We focus on proper ingredients, good drinks and a rich selection of tasty tapas.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Meget positiv opplevelse. God tapas, gode anbefalinger av mat og drikke og god service. Hyggelig atmosfære og fint interiør.

Dato for besøk: august 2021
Takk, oientoru
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 21 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Alt var helt topp! Ny favoritt for meg i Drammen. Jeg satte spesielt pris på kunnskapsrik og blid servitør. Men, mat, vin, presentasjon var alt helt i toppklasse.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, DayTrip27280560229
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig tapas, god gin tonic og drinker. Fin atmosfære. Vi storkoste oss. Spesielt kjøttbollen var gode. Spicy og saftig.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, harbertn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juni 2021

Jeg har savnet spansk tapas helt siden Lavida stengte. Men Mesa 52 har virkelig jekka opp spansk tapas standarden i Drammen altså. Atmosfære: 6 service: 6 mat: YEEEEEEESH (100/6)
Maten var så nydelig. Det var liksom et nytt hint av en smak du ikke klarer sette fingeren på, ved hver rett! Neste gang skal jeg teste ost og skinke situasjonen. Gleder meg

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Aithne83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juni 2021

Meget meget bra fantastisk mat uten tvil, koselig atmosfære og en helt fantastisk service dette kan virkelig anbefales gleder meg masse til og komme tilbake

Dato for besøk: juni 2021
Takk, RobinA1435
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mesa52, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Mesa52? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.