Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tapas fra øverste hylle”
Anmeldelse av Mesa52

Mesa52
Vurdert som nr. 10 av 107 Restauranter i Drammen
Prisklasse: USD 15 - USD 61
Beskrivelse: MESA52 is a tapas restaurant inspired by Spanish and South American cuisine. We focus on proper ingredients, good drinks and a rich selection of tasty tapas.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: MESA52 is a tapas restaurant inspired by Spanish and South American cuisine. We focus on proper ingredients, good drinks and a rich selection of tasty tapas.
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Dette var bra. Tapas med råvarer og kokkelering fra øverste hylle. Overkommelige priser på drikke og strålende service. Kommer tilbake.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 475perf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 21 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Nydelig tapas. Deilig brød med skikkelig aioli med hvitløk. Bestilte scampi, beavas, kjøttboller, paprika, ost og entrecôte. Fantastiske smaker med sting i. Anbefales. Hyggelige omgivelser med utsikt til elva.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 713silles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Det var utrolig godt mat og dyktige folk som serverer og som har god kunnskap om maten. Vi kommer garantert tilbake ved en senere anledning

Dato for besøk: august 2021
Takk, Vigdis_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Meget positiv opplevelse. God tapas, gode anbefalinger av mat og drikke og god service. Hyggelig atmosfære og fint interiør.

Dato for besøk: august 2021
Takk, oientoru
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Alt var helt topp! Ny favoritt for meg i Drammen. Jeg satte spesielt pris på kunnskapsrik og blid servitør. Men, mat, vin, presentasjon var alt helt i toppklasse.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, DayTrip27280560229
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mesa52, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Mesa52? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.