Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 135
Vis tilbud
Expedia.com
Booking.com
USD 135
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
PricelineUSD 135
Hotels.comUSD 135
ZenHotels.com
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (418)
Filtrer anmeldelser
418 resultater
Vurdering fra reisende
129
130
87
38
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
129
130
87
38
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
171176 av 418 anmeldelser
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Scandic I Drammen fremstår som et fint hotell. Hyggelig resepsjon og veldig vennlig resepsjonist. Lyst og fint. Vi fikk rom i den eldre delen. Rommet var kaldt og det hjalp ikke å endre på innstillinger på ovnen. Ellers et koselig rom, pent bad. God frokost men dessverre var de varme rettene kalde.
Et hyggelig opphold. Parkering i kjeller med betaling.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Wenche J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic A, Reception på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Heisann.
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Vi blir glade når gjestene våre har et fint opphold hos oss. :) Ellers skal vi få sett på ovnene på sidebygget vårt før vinteren setter i gang for fullt. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake, og en fin dag videre. Med vennlig hilsen Team Ambassadeur

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

hotell sentralt beliggende ved Drammen stasjon. Greie litt for flate møteromsfssiliteter, da lerret var vanskelig å se fra bak i salen. Hyggelig betjening og god frokostbuffet. Værelsene var gjennomsnittlige litt småslitte rom, men hoteller har vel en plan for renovering

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, larsj898
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic A, Reception på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Heisann Lars.
Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi setter pris på at du tok deg tid til å gi oss en input og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning. Ha en flott dag videre, med vennlig hilsen Team Ambassadeur.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Nyrenovert hotell i år som ligger 100 m fra togstasjonen. Ikke mye støy fra gata men ikke helt stille mellom rommene. God akustikk, god belysning og et hyggelig personale. Flott frokost med godt utvalg. Middagen var også god, dessverre var servitørene svært fraværende og forsto dårlig norsk.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, siljek2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic A, Front Desk på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Hei Silje,

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager at du hadde en dårlig opplevelse i restauranten, vi skal ta dette videre.

Ha en fin dag:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic A, Reception på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 18. oktober 2018

Jeg hadde et enkeltrom og det var lite, men stort nok. Helt ok standard.
Jeg ankom sent og spiste på lobbyrestauranten. Det tok lang tid før jeg fikk hjelp, og servicen var litt treg. Maten var ok. Greit sted å sitte i stedet for å sitte på rommet.
Frokosten var bra.
Stort hotell med mulighet for møter og konferanser.
Hotellet ligger veldig sentralt til midt i Drammen sentrum, 190,- for parkering.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, Discover0507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic A, reception på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding.
Vi beklager for at restauranten var treg, og vi skal selvsagt ta dette videre.
Vi håper du vil komme tilbake ved en annen anledning.

Mvh Team Ambassadeur

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser