Besvart 11. des. 2018
Heisann Frode. Tusen takk for tilbakemeldingen. Det er fint med slike kommentarer som minner oss på og holde oss i live. BØ! Vart du skremt no? Velkommen så mye igjen, og ha en strålende dag videre. Med vennlig hilsen Team Ambassadeur.
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Jet08518052932 om Scandic Ambassadeur Drammen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic A, Reception på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hotellet ligger veldig fint til ved Drammen tog- og busstasjon. God atmosfære på hotellet, hyggelig betjeningen og en stor, god og innholdsrik frokost. Restauranter og barer rett i nærheten. En kort gåtur over brua, så er du på Bragernes torg.
Dato for oppholdet: november 2018
Spør thorarnebakke om Scandic Ambassadeur Drammen
Takk, thorarnebakke
Scandic A, Reception på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018
Heisann. Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen din. Vi er veldig glade for at du trivdes hos oss. Våre dører er alltid åpen dersom du skulle være på tur i Drammen igjen :) Ha en super dag videre, med vennlig hilsen Team Ambassadeur
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Scandic I Drammen fremstår som et fint hotell. Hyggelig resepsjon og veldig vennlig resepsjonist. Lyst og fint. Vi fikk rom i den eldre delen. Rommet var kaldt og det hjalp ikke å endre på innstillinger på ovnen. Ellers et koselig rom, pent bad. God frokost men dessverre var de varme rettene kalde. Et hyggelig opphold. Parkering i kjeller med betaling.
Spør Wenche J om Scandic Ambassadeur Drammen
Takk, Wenche J
Heisann. Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Vi blir glade når gjestene våre har et fint opphold hos oss. :) Ellers skal vi få sett på ovnene på sidebygget vårt før vinteren setter i gang for fullt. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake, og en fin dag videre. Med vennlig hilsen Team Ambassadeur
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
hotell sentralt beliggende ved Drammen stasjon. Greie litt for flate møteromsfssiliteter, da lerret var vanskelig å se fra bak i salen. Hyggelig betjening og god frokostbuffet. Værelsene var gjennomsnittlige litt småslitte rom, men hoteller har vel en plan for renovering
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Spør larsj898 om Scandic Ambassadeur Drammen
Takk, larsj898
Heisann Lars. Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi setter pris på at du tok deg tid til å gi oss en input og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning. Ha en flott dag videre, med vennlig hilsen Team Ambassadeur.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Nyrenovert hotell i år som ligger 100 m fra togstasjonen. Ikke mye støy fra gata men ikke helt stille mellom rommene. God akustikk, god belysning og et hyggelig personale. Flott frokost med godt utvalg. Middagen var også god, dessverre var servitørene svært fraværende og forsto dårlig norsk.
Reisetype: Reiste alene
Spør siljek2 om Scandic Ambassadeur Drammen
Takk, siljek2
Scandic A, Front Desk på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018
Hei Silje,
Takk for din tilbakemelding. Vi beklager at du hadde en dårlig opplevelse i restauranten, vi skal ta dette videre.
Ha en fin dag:)