Andreas M
Arendal, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 24. jan. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
Romtips: Sjekk tildelt rom før du tar det i bruk hvis du er misfornøyd.
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Scandic A, ReceptionScandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. jan. 2019
Heisann.
Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen. VI er glade for at vi fikk hjulpet til med et ekstra fint opphold ved ditt andre opphold og takker så mye for at du nevner dette :) Glade gjester er en grenseløs kilde av motivasjon til å yte bedre og bedre for hver dag som går. Velkommen så mye tilbake og ha en flott dag videre. Med vennlig hilsen Team Ambassadeur.
0.4 km fra Scandic Ambassadeur Drammen
    18.1 km fra Scandic Ambassadeur Drammen
    35.7 km fra Scandic Ambassadeur Drammen
    Se flere hoteller i Drammen
    Anmeldt 23. januar 2019

Generelt et bra hotell. Kan trenge oppussing av rommene. Utsikten i fra rommet var rett ut i bakgårdene så det var ikke imponerende.Dårlig med parkering tilknyttet hotellet. Parkering må du betale for selv. Frokosten var helt fantastisk.

Takk, Oddmund K
    Scandic A, Reception på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Heisann:. Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen. Dette er til stor hjelp da vi ønsker og forbedre oss hver dag som går :)
    Ønsker deg en flott dag videre og velkommen så mye tilbake. Med vennlig hilsen Team Ambassadeur.

Anmeldt 22. januar 2019

12345 topp service 6666 konge tipp topp service Buisness tripp godt øl å god mat alle burde ha det slik ghsdahgdfagldfkjghlfdkhglfdkgfldkhjfdljgfdlkjgfdælkjpå hotel fhsdhfdshfæsdihfeighSIGHDSIHGÆDsghjædlskhgældsgkhjdæslgkhædslgkhdsælghj

Takk, Road48912969957
    Scandic A, Reception på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2019

678910, Flott kommentar. Setter stor pris på de vennlige ordene og lidenskapen i tilbakemeldingen din! Hjertelig velkommen skal du være nok en gang om situasjonen skulle presentere seg. Ha det tipp topp tommel opp, med vennlig hilsen Team Ambassadeur :)

Anmeldt 22. januar 2019

Vi tok et sovestopp på hotell Ambassadeur på vei østover. Vi var to voksne med to hunder. Rommet var veldig lite, trangt for to personer. Rommet var varmt, og det var ingen måte å regulere temperaturen på annet enn å slå av ovnen. Sengene var derimot veldig behagelige. Vi betalte 1000 kr for rommet, pluss 200 kr per hund. Hotellet disponerer ingen egen parkeringsplass, så man må beregne å benytte byens p-plasser og p-hus (mot betaling). God frokost var inkludert.

• Reisetype: Reiste med venner
    Takk, 14elisabethj

Heisann Elisabeth.
    Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi er glade for at dere var fornøyd med hotellet, og vil gjerne tipse dere å ta kontakt med oss ved evt. neste opphold da vi også ha større rom og tilby enn standard dobbeltrom :)

Ha en flott dag videre, med vennlig hilsen Team Ambassadeur.

Anmeldt 2. januar 2019

Dato for oppholdet: desember 2018
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Scandic A, Reception på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2019

Anmeldt 23. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
    • Reisetype: Reiste med venner
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Scandic A, Reception på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019