Vi stakk innom lobby bar på dette hotellet en lørdag kveld.
Verdens triveligste bartender (Carl-Erik) serverte oss to GT. God service og hyggelig betjening. God atmosfære. Vi kommer gjerne tilbake en annen gang. Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Vi stakk innom lobby bar på dette hotellet en lørdag kveld.
Hei, takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake ved en senere anledning!
Hilsen Team Ambassadeur Drammen
Rommet i andre etasje hadde nesten ikke lys. Det var kun to spotter i taket og minimalt med dagslys. I tillegg var der utrolig dårlig utvask ettersom det lå hår igjen både på veggene og gulvet på badet. Veldig ekkelt! Vi fikk ikke noen forståelse fra de ansatte da vi forklarte dette til de.
Frokosten var heller ikke særlig bra. Da vi kom til Drammen hadde vi hatt en skikkelig Norgesferie med besøk på ulike hotell. Maten var veldig skuffende her. Det har heller ikke noen smitteverntiltak utover en tilfeldig Antibac som var plassert her og der. Maten var heller ikke veldig fersk, og det var særlig brødet som smakte gammelt. Ekstremt dårlig utvalg av alternativer til frokost. Anbefaler alle å styre unna dette hotellet. Det var absolutt et av de verste vi har vært på - og vi hadde til og med bestilt et ekstra stort rom.. Velg noe annet!
Hei, takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter ditt besøk hos oss. Vi beklager deres opplevelse av oss. Vi tar din tilbakemelding med tilbake til de aktuelle avdelingene. Takk for at du sier ifra om dette.
Hilsen Team Ambassadeur Drammen
Veldig dårlig vasket på rommene. Møkkete gardiner og senger. Når man må vente 2,5 timer for at dem skal vaske rommet ditt å det aldeles ikke er rent så blir man litt irritert. Litt kjedelige smaker på frokosten men ellers ok mat
Hei, takk for din tilbakemelding etter ditt opphold her hos oss. Vi beklager deres opplevelse med våre rom samt at dere måtte vente for å sjekke inn. Dette følges opp av de aktuelle avdelingene.
Hilsen Team Ambassadeur Drammen
Supert at vi kan få inn 5 personer på et rom (en 5åring i foreldrenes seng) frokosten var helt super, selv om det var litt tilpassing for Corona virus. Barne fikk gave og is når vi kom. Fikk halv pris på parkering i kjeller med kode fra resepsjonen (må bruke app)
Hei! Takk for hyggelig tilbakemelding etter deres opphold her hos oss!
Hilsen Team Ambassadeur Drammen
Kom til et rom som ikke var rengjort ordentlig, men fikk nytt rom med det samme og god service omkring dette. Super frokostbuffet og rikelig utvalg med porsjonspakninger grunnet pandemien. Beste frokosten vi har hatt denne ferien. Greit opphold og god service!
Hei! Takk for tilbakemeldingen etter deres opphold her hos oss. Vi beklager at dere først fikk et rom som ikke var ordentlig rengjort, dette skal vi følge opp med aktuelle avdeling.
Takk for hyggelig tilbakemelding om vår frokost!