Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 118
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 118
Vis tilbud
Trip.com
USD 115
Vis tilbud
Hotels.comUSD 118
PricelineUSD 118
TravelocityUSD 118
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (395)
Filtrer anmeldelser
396 resultater
Vurdering fra reisende
117
125
86
37
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
117
125
86
37
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5055 av 396 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2021

Dato for oppholdet: juni 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2021 via mobile enheter

Vi fikk første natt i et rom som hadde dårlig luftsirkulasjon og det virket som om de var klar over dette da vi sa ifra i resepsjonen, muligens en feiltakelse at vi først fikk dette rommet. Etter dette fikk vi et stort og flott rom i 4 etasje. Må skryte av resepsjonist David da vi ønsket et rom med større vindu og han ga oss et nytt i 3 etasje og var veldig hyggelig og behjelpelig ved rombytte. Dette rommet var utrolig fint med store vindu og god utsikt. Da vi gikk ned i baren på kvelden møtte vi en utrolig koselig bartender. Han var veldig hyggelig og lagde gode drinker til oss. Må skryte av disse to ansatte vi fikk gode opplevelser med. Vi hadde også med oss hunden den første natten, og selv om dette rommet var litt ubehagelig ble opplevelsen utrolig fin når vi fikk bytte til et herlig rom. Veldig god frokost også. Kunne vært med vegansk pålegg og flere plantebaserte alternativ, men var et godt utvalg og hyggelig betjening! Anbefaler dette hotellet i Drammen. Helhetsopplevelsen var veldig bra!

Romtips: Parkeringshus som var litt dyrt.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Dream07989004062
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic Ambassadeur, Daglig leder på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2021

Hei!
Tusen takk for tilbakemelding! Vi setter stor pris på det. Og vi er glade at dere har hatt det fint hos oss.
Hjertelig velkommen tilbake.

Mvh,
Team Ambassadeur

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2021

Nydelig frokost og middagsbuffet! Bestill gjerne noe fra menyen. Du blir ikke skuffet. Hyggelig og service innstilt personale. Svale og kjølige rom. Noe som kommer godt med når man jobber natt og må sove på dagtid.

Dato for oppholdet: juni 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, henning544
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. mai 2021

Dato for oppholdet: april 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. april 2021

Dato for oppholdet: april 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser