Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 99
Vis tilbud
Booking.com
USD 100
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 93
Vis tilbud
Hotels.com
Priceline
Trip.comUSD 123
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (410)
Filtrer anmeldelser
410 resultater
Vurdering fra reisende
124
127
87
38
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
124
127
87
38
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 410 anmeldelser
Anmeldt 16. september 2021

Dato for oppholdet: september 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic Ambassadeur, Daglig leder på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 18. august 2021 via mobile enheter

Selges inn som familievennlig om sommeren. Lite tilrettelagt for barn, filmrommet var kun stoler og et lerret. Lite innbydende. Maur krypende på slush maskinen.. Rommet de selger på bildet er nytt, køyeseng og stort. Fikk et lite eldre med en dårlig sovesofa. Det værste er at det var skittent, støv, svensk kvittering og penn på puffen bak vifta. ga beskjed, og de skulle tørke over det. Men når jeg så under sovesofa da vi skulle dra lå det skitne sokker, kopp, vannflaske, støv osv ikke vårt. Lite hyggelig mann i resepsjonen som ikke beklaget. Det som å er skuffende er at hotellet ikke har svart ut 2 henvendelser til de hvor jeg tar opp disse tingene. Nydelig frokost iallfall. Men alt i alt en skuffelse.

Romtips: Sjekk at du får det rommet du har bestilt. Sentralt, nært til sentrum.
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Veronika J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Vi bodde på dette hotellet i en natt med våre to barn. Romslige og flotte rom, vi fikk utsikt mot bakgården, men det var helt greit. Fikk tilbud om både bordtennis og film for barna. Meget sentral beliggenhet i sentrum. Hyggelig personale, en spesiell takk til Kalle i baren som ga det lille ekstra med tanke på service. Frokosten var så godt som perfekt, ingenting vi savnet der. Kommer absolutt tilbake hit om vi er i Drammen.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, kathwaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Vi dro på spontan ferietur, og bestilte rom her for natten. Hyggelige personalet som tok oss godt imot, ingen problem å ha med hundene på hotellet. Kjempe god frokost, mye godt og velge i. Litt dumt angående parkering, betalte 1500 kr for rommet en natt og endte med å måtte betale nesten 700 kroner i parkering (hadde med en liten båthenger).

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 124hannet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser