Besvart 2. mai 2023
Kjære Aurora.
Tusen takk for den konstruktive tilbakemelding. Vi følger opp intert på de negative punktene, for å komme på bedre løsninger angående rom i utebygget vår.
Med vennlig hilsen, Team Ambassadeur Drammen
Ekstraordinær god service og vennlighet fra resepsjon ved sen ankomst, ca kl 22. Man følte seg meget velkommen. Anbefales i Drammen. Gåavstand til restaurant og bar område i byen. Parkering i kjeller med direkte adkomst til resepsjonen.
Dato for oppholdet: april 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Jorgensenjohan om Scandic Ambassadeur Drammen
Takk, Jorgensenjohan
Adalat Azer Baba, Guest Services / Front Office på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. april 2023
Kjære Johan.
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Det er kjekt å høre at du er fornøyd med oppholdet ditt hos oss.
Velkommen tilbake :)
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Jeg tok inn på Scanic Ambassadeur natten før jeg skulle hofteopereres på Drammen Sykehus. Drosje var bestilt på operasjonsdagen. Den kom ikke. En av hotellets ansatte kjørte meg til sykehuset. Jeg rakk operasjonen og den var vellykket. Stor takk for ekstraordinær service. Jeg vil også berømme servitør/barkeeper for en særdeles hyggelig middag kvelden før operasjonen. Han var medfølelse, interessert og morsom. Middagen utmerket. Mange takk!
Dato for oppholdet: februar 2023
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Spør Dag B om Scandic Ambassadeur Drammen
Takk, Dag B
Adalat Azer Baba, Guest Services / Front Office på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2023
Kjære Dag.
Tusen takk for en hyggelig tilbakemeldig. Det er godt å høre at det ordnet seg med operasjon og at du hadde en hyggelig opphold. Vi håper å få deg på besøk hos oss igjen.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Rolig rom, fryktet støy utenfra men veldig rolig, Fikk god hjelp ved bestilling og et rom som var hyggelig for både store og små. Kort avstand til diverse aktiviteter, godt å kunne la bilen stå hele helgen :)
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Spør Malin Therese H om Scandic Ambassadeur Drammen
Takk, Malin Therese H
Adalat Azer Baba, Guest Services / Front Office på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. februar 2023
Kjære Malin.
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Det er godt å høre at dere er fornøyd med oppholdet hos oss.
sussiho
Namsos, Norge
Anmeldt 24. januar 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Spør sussiho om Scandic Ambassadeur Drammen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thor K
Haugesund, Norge
Anmeldt 14. januar 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Spør Thor K om Scandic Ambassadeur Drammen
Adalat Azer Baba, Guest Services / Front Office på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2023