oimo2024
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Adalat Azer Baba, Guest Services / Front OfficeScandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. juli 2024
Dear Guest,

Thank you so much for the fantastic review!

Happy to hear that you enjoyed you time at our hotel.

Hope to see you back again soon :)

0.7 km fra Scandic Ambassadeur Drammen
16.6 km fra Scandic Ambassadeur Drammen
17.1 km fra Scandic Ambassadeur Drammen
Se flere hoteller i Drammen
Anmeldt 24. juli 2024 via mobile enheter

Økonomi rommene i bygget ovenfor burde stenges! Knøttsmå rom med elendig inneklima, var ca 40 grader på rommet når vi ankom. Måtte ha vinduer på vidt gap men det resulterte i max 1 time søvn pga taxisjåførene som skravlet rett utenfor hele natta. Parkerte ute rett ved hotellet og våknet til oppripet lakk på bilen. Kommer garantert aldri tilbake hit!!!

Takk, 598ingerliseh
Anmeldt 23. juli 2024

Dårlig renhold, tydelig at noen hadde spydd på gulvet og videre oppover gardinene, bar preg av at det ikke var ferskt, men ekkelt og dårlig at det ikke var gjort noe med. Flisene var løse i dusjen og generelt dårlig renhold... kroppshår og annet mellom overmadrass og seng, tydelige fingermerker på sengegavl... rommet var i scandic sin avdeling over veien på andre siden av veien... jeg sa at jeg ønsket å være i hoveddel, men fikk beskjed om at dette rommet var tiltenkt meg (og min sønn)..
Spurte også kl 1215 om vi kunne sjekke inn før da vi var tidlig ute, men det var det ikke noen forståelse for, og måtte komme tilbake kl 16. Når vi kom tilbake kl 1630 så fikk vi beskjed om å sette oss å vente, da det var noe galt med bookingsystemet, og at de 4-5 andre som satt i resepsjonen var forran meg. Venta ca 15 minutter til vår tur, og da fikk vi beskjed om at han i resepsjonen var ny og derfor noe ekstra venting. Eneste som var bra her var frokosten, ingenting å utsette på den, ellers styr unna!

Takk, Godsetsupporter
Anmeldt 22. juli 2024

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Anmeldt 12. juli 2024

God beliggenhet, hyggelig og løsningsorientert personale, god parkering i parkeringshus med lading for el-bil, og veldig god frokost.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, oysteinb84
Adalat Azer Baba, Guest Services / Front Office på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2024

Dear Oystein,

Thank you so much for the wonderful review!

Happy to hear that you enjoyed your time at our hotel :)

Hope to see you back again soon :)

Anmeldt 3. juli 2024

Helt greie hotell, med personal som var service innstilte… men jeg ga det personal som var der om kvelden hva med ha et samarbeid med døve forbundet eller nav ang tolketjenesten viss det kom en eller flere som er døve, evt med digital tolk o.l. Det hadde gjort det litt lettere for døve og hørsel hemmede.

Takk, 963ritae
Adalat Azer Baba, Guest Services / Front Office på Scandic Ambassadeur Drammen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2024

Dear Guest,

Thank you for the amazing review!

That was a good idea we definitely can take into consideration.

Hope to see you again soon :)