Dårlig renhold, tydelig at noen hadde spydd på gulvet og videre oppover gardinene, bar preg av at det ikke var ferskt, men ekkelt og dårlig at det ikke var gjort noe med. Flisene var løse i dusjen og generelt dårlig renhold... kroppshår og annet mellom overmadrass og seng, tydelige fingermerker på sengegavl... rommet var i scandic sin avdeling over veien på andre siden av veien... jeg sa at jeg ønsket å være i hoveddel, men fikk beskjed om at dette rommet var tiltenkt meg (og min sønn)..
Spurte også kl 1215 om vi kunne sjekke inn før da vi var tidlig ute, men det var det ikke noen forståelse for, og måtte komme tilbake kl 16. Når vi kom tilbake kl 1630 så fikk vi beskjed om å sette oss å vente, da det var noe galt med bookingsystemet, og at de 4-5 andre som satt i resepsjonen var forran meg. Venta ca 15 minutter til vår tur, og da fikk vi beskjed om at han i resepsjonen var ny og derfor noe ekstra venting. Eneste som var bra her var frokosten, ingenting å utsette på den, ellers styr unna!