Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klassisk lunch/middagsrestaurant med fin beliggenhet ved elva.”
Anmeldelse av Skutebrygga Restaurant

Skutebrygga Restaurant
Vurdert som nr. 7 av 103 Restauranter i Drammen
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Skutebrygga er et trivelig og uformelt møtested, hvor du kan treffe venner, kollegaer, naboer, kjente og ukjente. Samtidig er vi opptatt av å skape en kvalitetsrestaurant, både når det gjelder mat, drikke og service. Velkommen til en god matopplevelse på Skutebrygga!
Anmeldt 7. november 2018

Skutebrygga er et sikkert valg for forretningslunch og middager med eller uten gjester. Høy kvalitet på maten fra en variert meny. God service.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Reiulf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (458)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7579 av 458 anmeldelser

Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Å spise lutefisk på Skutebrygga har blitt en tradisjon i månedene før Jul.
Skutebrygga innfrir! God fisk. Godt tilbehør!
Hyggelige og profesjonelle servicepersonell.
Dette er blitt en tradisjon som kan anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, LeivL_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Et deilig sted å sitte i sommersolen. Blått vann og båttrafikk til utsikt.
Bestilte tapas som var helt grei. Veldig mye salatblader, oliven og brød. Savnet litt mere mat.
Neste gang velger jeg rekesmørbrød som var fullastet med reker.
Hyģgelig betjening.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 269elisabethb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Som alltid får man god og velsmakende fisk på Skutebrygga. Meget god kveite og hyggelige servitører gjorde at vi forlot restauranten i meget godt humør.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Harald G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Skutebrygga ligger ute i Drammenselva og har en utrolig god atmosfære. Dyktige medarbeidere på parketten og i kjøkkenet gjør et besøk verdt penga. Ta gjerne en tur en solrik sommerdag.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Hans-Erik O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skutebrygga Restaurant, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Skutebrygga Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din