Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig ved elva”
Anmeldelse av Skutebrygga Restaurant

Skutebrygga Restaurant
Vurdert som nr. 7 av 102 Restauranter i Drammen
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Skutebrygga er et trivelig og uformelt møtested, hvor du kan treffe venner, kollegaer, naboer, kjente og ukjente. Samtidig er vi opptatt av å skape en kvalitetsrestaurant, både når det gjelder mat, drikke og service. Velkommen til en god matopplevelse på Skutebrygga!
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Skutebrygga ligger nydelig til ved Drammens-elva.
Som mange andre plasser som har slik flott beliggenhet, slurver man litt med mat/servering.
Men totalvurdering en ok plass, men de utnytter ikke sitt potensiale.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, bj_rntrondt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (457)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 458 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi skulle på jentekveld og gledet oss til god mat og service. Vi ventet i 20 min på meny og måtte til slutt spørre om å få bestille. Vi ventet ca 50 min på maten. De hadde glemt sausen til tapasen og satte vin på bordet, uten å skjenke i glassene. Vi fikk ikke kontakt med betjening underveis og måtte to ganger be om regning. Betjeningen fremsto som stresset og det ga inntrykk av for få mennesker på jobb.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingunn1313
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Selv om vi så at den hadde fått en del dårlige anmeldelser ville vi gi den en sjans. Bordet ble ryddet ganske kjapt. Etter en liten stund fikk vi menyen. Etter dette skjedde det fint lite. Etter å ha ventet i 25 minutt, ble blodsukkeret for lavt og vi gikk uten å få bestilt noe som helst.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Walter R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Skulle ut 25. juni og kose oss med litt mat i anledning min mann sin 60 års dag. Ventet på salat og burger i 1t 20 min. Maste flere ganger uten at noe skjedde. Fikk bare beskjed om at det var litt kaos der i dag....
7 andre bord som kom etter oss fikk servert tapas. Tydelig at vi bestilte for enkel mat! Vi opplevde dette som svært dårlig service, mye folk og kaos, da MÅ det være nok folk på jobb. Gikk derfra svært skuffet og forbannet. Blir lenge til neste besøk om det blir noe neste....

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, beribek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Dette var den dårligste tapasen jeg har smakt. Kjøttbollene til first price er minst like gode! Bærer dessverre preg av mye oppvarmet industrimat

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Kenneth G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skutebrygga Restaurant, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Skutebrygga Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din