Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super god mat og servise”
Anmeldelse av Skutebrygga Restaurant

Skutebrygga Restaurant
Vurdert som nr. 7 av 104 Restauranter i Drammen
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Skutebrygga er et trivelig og uformelt møtested, hvor du kan treffe venner, kollegaer, naboer, kjente og ukjente. Samtidig er vi opptatt av å skape en kvalitetsrestaurant, både når det gjelder mat, drikke og service. Velkommen til en god matopplevelse på Skutebrygga!
Anmeldt 4. august 2020

Vi var 5 som spiste middag på Skutebrygga i går kveld. Det var første gang for 2 av
oss.
1 spiste bacalao, 3 spiste indrefilet og jeg spiste kveite. ALT var velsmakende og delikat dandert i tillegg var det rause porsjoner. vi hadde også forskjellige desserter, og her ble vi absolutt heller ikke skuffet. Vi hadde en dyktig og oppmerksom servitør.
Vi tar gjerne turen fra Son til Skutebrygga igjen for å nyte et godt måltid mat og kan varmt anbefale dette stedet:-)

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Dorte A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (461)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 461 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020

Helt midt på treet. Ingen gastronomisk smaksbombe. Fin beliggenhet, det er vel det som trekker opp opplevelsen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, GS-Drm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Skutebrygga ligger nydelig til ved Drammens-elva.
Som mange andre plasser som har slik flott beliggenhet, slurver man litt med mat/servering.
Men totalvurdering en ok plass, men de utnytter ikke sitt potensiale.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, bj_rntrondt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi skulle på jentekveld og gledet oss til god mat og service. Vi ventet i 20 min på meny og måtte til slutt spørre om å få bestille. Vi ventet ca 50 min på maten. De hadde glemt sausen til tapasen og satte vin på bordet, uten å skjenke i glassene. Vi fikk ikke kontakt med betjening underveis og måtte to ganger be om regning. Betjeningen fremsto som stresset og det ga inntrykk av for få mennesker på jobb.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingunn1313
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Selv om vi så at den hadde fått en del dårlige anmeldelser ville vi gi den en sjans. Bordet ble ryddet ganske kjapt. Etter en liten stund fikk vi menyen. Etter dette skjedde det fint lite. Etter å ha ventet i 25 minutt, ble blodsukkeret for lavt og vi gikk uten å få bestilt noe som helst.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Walter R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skutebrygga Restaurant, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Skutebrygga Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din