“God på sjømat.”

Skutebrygga Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 149 Restauranter i Drammen
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Skutebrygga er et trivelig og uformelt møtested, hvor du kan treffe venner, kollegaer, naboer, kjente og ukjente. Samtidig er vi opptatt av å skape en kvalitetsrestaurant, både når det gjelder mat, drikke og service. Velkommen til en god matopplevelse på Skutebrygga!
Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

Vi var to vennepar her å spiste. Det ble bestilt fiskesuppe og blåskjell, begge var en suksess. Ligger i hjertet av Drammen ved vannkanten, fint å sitte her når været er på topp. God service, ingenting å sette fingeren på. Kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, mla117

Anmeldt 18. juni 2022 via mobile enheter

Skutebrygga har vært vår favoritt restaurant i Drammen i en år rekke.
MEN; nå har servicen og presentasjon av mat falt drastisk.
Maten var god, men presentert på en måte som er langt fra topp standard. Tydelig at både kjøkken og medarbeidere i restauranten mangler opplæring og rettledning i hvordan gjester skal behandles og hvordan man skal se ut på jobb.
Her må det skjerpings til. Vi kommer gjerne tilbake, men forventer tydelig nivåhevning. Dette er et ledelses ansvar.
En medarbeider reddet litt av kvelden, med smil og glimt i øyet, mens øvrige hadde lagt igjen «kundeblikk» og smil hjemme.
Toalettene burde også følges bedre opp. Slett oppfølging !!!

Takk, yngvepe
Anmeldt 18. juni 2022 via mobile enheter

Hei.

Dette er det mest kritiske jeg noen sinne har vært borti. Hele bordet (4 andre) har spist opp maten sin mens vi (2 stk) ventet en evighet på blåskjell. Vi har nå ventet totalt 74 min på maten. (Fra jeg fikk ordrebekreftelse på Mail) blåskjellene sim vi bestilte var som viskelær. Dette er andre gangen jeg har vært her de siste 2 ukene og har nå erfart at dette er siste gang jeg velger å legge igjen 121 kr for en øl og enda mer for ihjel kokt mat. Skutebrygga er rett og slett tragisk og har forfalt noe voldsomt. Servitørene er også utrolig uerfarne og ytre ca 0 kundeservice. Dette er en skam.

Hilsen Synne F.

Takk, matogvin1999
Anmeldt 7. juni 2022 via mobile enheter

Beste i Drammen omegn. Valuta for pengene og fantastisk mat og service! Kjempe god på fisk/skalldyr. Ingenting å sette fingeren på, 💗

1  Takk, Johannefr
Anmeldt 14. mai 2022 via mobile enheter

Bestilte en skalldyrsalat som skulle inneholde reker, krepsehaler og blåskjell servert rikholdig på en seng av salat.
Vel, det lå 3-4 scampi og noe rogn blandet i sengen av salat, langt i fra beskrivelsen, lugnet mere på kaninfôr.
Etter at en av servitørene ble forespurt om hvor resten hadde tatt veien, kom vedkommende ut med en skål reker og krepsehaler til de 2 av oss som hadde bestilt denne skalldyrsalaten. Når denne koster 235 kr, kan man forvente mer.
Vi var nok ikke de eneste som ble utsatt for dette, og synes vel at dette var en simpel måte å øke dekningsbidraget på denne lørdagen. Men ellers er det jo en hyggelig plass.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, yesrune

Reisende som så på Skutebrygga Restaurant, så også på

Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Skutebrygga Restaurant? Del dine erfaringer!