“Julebord”

Skutebrygga Restaurant
Vurdert som nr. 9 av 149 Restauranter i Drammen
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Skutebrygga er et trivelig og uformelt møtested, hvor du kan treffe venner, kollegaer, naboer, kjente og ukjente. Samtidig er vi opptatt av å skape en kvalitetsrestaurant, både når det gjelder mat, drikke og service. Velkommen til en god matopplevelse på Skutebrygga!
Anmeldt 25. november 2023 via mobile enheter

Vi hadde bord fra 20.30 og gledet oss til Herrelag som vi har hatt de siste 10 årene på Skutebrygga. Nå skal det nevnes at alle årene har vi vært usedvanlig fornøyd. Men denne gangen en stor skuffelse. Vi som bestilte lutefisk var fornøyd på første bordsetning, men påfyllet var vassent. Desserten var tomt for karamellpudding, og det var ikke mulig å få kaffe etter 22.30 da kaffemaskin var renset. Kl.22.45 ble flombelysning satt på som en påminnelse på at personalet vil hjem.
Dette var en stor skuffelse av byens muligens beste restaurant.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Kenneth O

Anmeldt 3. november 2023 via mobile enheter

Prøvde årets lutefisk.Nydelig og rikelige porsjoner og det beste tilbehøret i by’n.
Hyggelige medarbeidere og en ung lærling som virkelig imponerte.
Full score dersom det ikke hadde vært kjølig og til tider trekkfullt hvor vi satt.
Kommer igjen og håper på en varmere opplevelse. 🍷👨🏻‍🍳

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, yngvepe
Anmeldt 3. juli 2023

Kjempegod mat, service og opplevelse. Det kom flere til bordet etter avtalt tid, men dette ble løst på en profesjonell måte.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Or Ø
Anmeldt 11. juni 2023 via mobile enheter

Utmerket beliggenhet og godt øl, men betjeningen kunne med fordel ha vært litt mindre vittig. Det klart beste er beliggenheten, noe som er helt perfekt, midt i smørøyet i Drammen. Prisnivået er greit nok, men heller ikke mere

1  Takk, jejoerst
Anmeldt 4. juni 2023 via mobile enheter

Bestilte blåskjell til forrett - Små og knuslete. Hovedrett biff/ytrefilet. Seigt kjøtt og dvaske grønnsaker/pommes frites. Ikke verdt å kaste bort penger på.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Camilla S

Reisende som så på Skutebrygga Restaurant, så også på

Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Skutebrygga Restaurant? Del dine erfaringer!