“Lang ventetid på dårlig mat”

Masalabar Indian Restaurant
Vurdert som nr. 7 av 151 Restauranter i Drammen
Anmeldt 26. april 2024 via mobile enheter

Bestilte tre forretter, tre hovedretter og drikke.
Ba om å få alt servert samtidig.
Drikke kom, (men aldri glass…) forrett en time senere, hovedretter, 1 1/2 time senere! Forretten var tørr og hard. Scampien til hovedrett var direkte vond (for gammel?)
NAN brødet; litt brent…
Men de to andre hovedrettene var bra. Veide dessverre ikke opp for ventetid og alt det andre.
Hadde i det minste forventet å få avslag på prisen, men det fikk vi ikke!
Orket ikke krangle.
La oss bare aldri dra tilbake…

Dato for besøk: april 2024
Takk, 441susannen

Anmeldt 3. mars 2024 via mobile enheter

Nydelig mat, hyggelig lokale og vennlige servitører! Tikka Masalaen var fantastisk. Alt i alt en perfekt kveld i Drammen.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Millajona
Anmeldt 16. januar 2024

Svært god indisk i Drammen! Deilig og spicy scampi til forrett og en nydelig Chicken Tikka til hoved med helt ypperlig paneer nan til. Hit kommer jeg garantert tilbake, det er sikkert.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Rigabalsam
Anmeldt 24. oktober 2023 via mobile enheter

Spiste butter chicken en søndag i oktober. Den var veldig god. Ingenting å utsette på verken pris eller service heller. Veldig bra!

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Hjorthen
Anmeldt 13. august 2023 via mobile enheter

Lite lokale som egner seg godt til lunch og middag. Hyggelig betjening med noe begrenset kunnskap om anbefaling av drikke til maten. Venter nesten 50 min på maaten uten at det var fullt i lokalet.
Maten er veldig god, prisen er hyggelig. Har noe å hente på service før top score

Dato for besøk: august 2023
Takk, Andersen112

Reisende som så på Masalabar Indian Restaurant, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Masalabar Indian Restaurant? Del dine erfaringer!