“beste cocktailer i Drammen🍹”
Anmeldelse av Kawa Bar & Restaurant - STENGT

Kawa Bar & Restaurant
Anmeldt 17. juni 2023

Vi feiret bursdag med jentene, vi prøvde alle drinkene fra den nye menyen og vi er veldig fornøyd med dem! Hver av oss har en favorittcocktail, og vi vil definitivt komme tilbake ofte 😍 min favoritt er vannmelon margerita 🍹👍🏼

Anbefaler !!!!😀

Takk, Sophie H

Anmeldt 14. juni 2023

Kawa er desidert min favoritt resturant i Drammen. Med lekker og kreative matretter og drinker som stimulerer munnen like mye som øynene.
Kawa slutter ikke å overaske over kvaliteten deres i nye drinker som kommer regelmessig inn på menyen.
Menyen er asiatisk inspirert, men fungerer godt for en norsk gane som ikke tåler så mye…
Lokalet er nydelig dekorert med en god atmosfære.

Om du bare kan ta ett måltid i Drammen, er dette plassen!

Takk, Henriette R
Anmeldt 11. juni 2023

Problemer med å forstå fremmedspråklig servitør. Sen levering av mat. Manglende rydding av bord før neste servering. Men veldig god mat når den kom.

Takk, Jørn G
Anmeldt 11. juni 2023 via mobile enheter

Vi var 43 personer på sommerfest med jobben, og alle var strålende fornøyde! Vi fikk nydelig mat og super service! «Nye» Kawa har virkelig blitt bra!

Takk, mayah492
Anmeldt 25. mai 2023 via mobile enheter

Herlig mat med smaker som overgikk forventningene mine med god margin. Hyggelig og bra service som bidro til å løfte matopplevelsen. Hvis du kommer innom må du spørre om å få en shot som heter Vulkan.
Har allerede planlagt å komme tilbake.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Ketil K