“Dårlig opplevelse av julebord”
Anmeldelse av Kawa Bar & Restaurant - STENGT

Kawa Bar & Restaurant
Anmeldt 5. desember 2023

Vi hadde en dårlig opplevelse hos dere på julebord fredag 1. des. For det første ble det altfor mye venting på maten 1.30 time, selv om vi hadde forhåndsbestilt og sendt inn bestillinga 5 dager før julebord. Veldig mange var kjempe misfornøyde med maten. Spesielt var pinnekjøttet helt uspiselig ifølge de som hadde bestilt retten og smakt på. Det samme gjelder også for ribbe julemiddagen. Jeg selv spiste burger og synes den var god. Konklusjonen var at flesteparten fra jobben var generelt misfornøyde med kawa opplevelsen. Dette ville jeg dele med dere for jeg synes kawa er et veldig fint sted med en fantastisk fin beliggenhet.

Takk, Ahmet C

Anmeldt 5. desember 2023

Vi kom til rett tid, men ingen tok oss i mot da vi kom. Måtte lete opp en som kunne hjelpe. Bordet vårt var ikke klart, det var ikke en gang ryddet etter forrige bordsetting. Det var rotete, møkkete, toalettpapir som lå utover gulvet, fulle bord etter middagsgjester som hadde dratt etc. Nesten tomme lokaler, men mye rot. Servitører uten uniform som gjorde det vanskelig å se forskjell på ansatt/gjest. Lokalet var opplyst som til dagtid, savnet dempet belysning for å sette rett stemning. Vi ble sittende noen minutter, men ingen kom for å følge oss opp, så vi forlot stedet uten å ha bestilt noe som helst.
Styr unna!

Takk, CamillaA1243
Anmeldt 4. desember 2023

Dette ble ikke som forventet. Vi fikk bord på ureterassen med pledd. Terassen var riktig nok tettet igjen med vegger. Men dette er ikke isolert. Vi var veldlg skuffet. Vi frøs med jakkene på. Maten var veldig god. Så takk til kokkene. Servicen var også veldig bra. Hyggelig og behjelpelig betjening. Denne ordningen burde vært informert om på forhånd . Da hadde vi valgt en annen restaurant .Vi hadde gledet oss veldig til årets julebord med gode kollegaer. Men måtte avslutte tidlig, selv om vi hadde bestilt bordet hele kvelden.

Takk, Hanne W
Anmeldt 3. desember 2023

Styr unna i vintermånedene! Var der i går og det var så kaldt i lokalet at det var rim i taket (!), og vi spiste middagen med ytterklærne på! Verste jeg har opplevd, burde ikke holdt åpent når de ikke klarer å holde lokalene oppvarmet.

Takk, Trail10398043651
Anmeldt 2. desember 2023

Kan ikke anbefales. Vi bestilte treretters julemeny, men desserten kom aldri. Maten var sånn passe + dårlig service. Kaldt i lokalet var det også, og kl. 22 startet dj og høy musikk. Ikke et sted for oss "godt voksne".

Takk, Irenefromnorway

Reisende som så på Kawa Bar & Restaurant, så også på