“Beste pizzaen i byen 🍕🍕”
Anmeldelse av That's Amore

That's Amore
Vurdert som nr. 21 av 149 Restauranter i Drammen
Anmeldt 22. februar 2024 via mobile enheter

Supergod Italiensk pizza og meget god service av hyggelige oppmerksomme servitører🤩
Masse gode alternativer på menyen
Restauranten var koselig med lun atmosfære
Anbefales på det sterkeste!!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, UllaE67

Anmeldt 19. februar 2024

Fantastisk god mat! Autentisk italiensk! God atmosfære. Alltid suveren service!
Beste italienske pizza i Drammen😍

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Escape41246911963
Anmeldt 17. desember 2023 via mobile enheter

God pizza men ignorant eier med lite servicevennlig innstilling gjør at totalopplevelsen blir såpass dårlig at det ikke helt frister med nytt besøk

Dato for besøk: desember 2023
Takk, alfwilhelmh
Anmeldt 8. desember 2023

Det er helheten som ligger til grunn for min anmeldelse. Maten var veldig god, men for en dårlig service. Skal man dele en pizza, som jo kan være aktuelt av og til, må man betale Kr 75 for ekstra bestikk. Jeg svarte stedet på en ønsket tilbakemelding etter besøk. Svaret jeg fikk var om jeg var klar over hvor dyrt det var med råvarer etc. De ønsket ikke å være sted hvor man inntok lettere måltider, som å dele en Pizza for eksempel. Det er jo ikke noe rimelig sted dette. Nei dette var ikke bra.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Dorthe Tørring I
Anmeldt 20. juli 2023 via mobile enheter

Fantastisk pizza! Mange sider med ulike variasjoner av pizza, der vi skulle ønske vi kunne smakt dem alle! Autentisk italiensk pizza servert i koselig restaurant vis a vis union. Minstejenta elsket margarita pizzaen og is til dessert. Skriver ikke ofte anmeldelser, men denne fortjente det!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, 465hanneh

Reisende som så på That's Amore, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune

Har du vært i That's Amore? Del dine erfaringer!